KRT Kawasakin tavoitteet entistä korkeammalla

Teksti
Vuosi sitten motocrossin SM-sarjassa debytoinut KRT Kawasaki laajentaa toimintaansa. Viime kaudella kahta kuljettajaa ajattaneella tallilla on nyt neljä kuljettajaa.

Viime kauden kuskit, MX1-luokassa ajava Niko Koskela ja Matti Korkeamäki (MXV35) jatkavat, ja uusina kuskeina aloittavat Jaro Pääkkönen (MX2) sekä Miro Niemi (MXJ). Mekaanikkoina toimivat jo viime kaudella tiimiin kuuluneet Petteri Silvennoinen ja Jukka Koljonen sekä uutena vahvistuksena Iiro Laitinen. Iskunvaimentimista vastaa edelleen Jussi Heikkonen.

Tiimipäällikkö Mikko Kaasinen kertoo KRT Kawasakin lähtevän uuteen kauteen luottavaisena.

"Uskomme pystyvämme parantamaan toimintaamme kaikilla osa-alueilla. Porukkamme on todella motivoitunutta, ja kauden alkua odotetaan suurella innolla”, Mikko Kaasinen kertoo.

Viime vuonna KRT Kawasakin menoa hidasti Niko Koskelan loukkaantuminen. Loppukaudesta hän kuitenkin pääsi palaamaan radoille ja kauden paras saavutus oli Alavuden SM-osakilpailun voitto. Jaro Pääkkönen taas palaa kilpapyörän sarviin välivuoden jälkeen.

"Niko ja Jaro ovat huippunopeita kuskeja, joita yhdistävät myös ykkösluokan työmoraali ja into kilpailla", Mikko Kaasinen summaa. "Odotukset ovat koko kautta ajatellen korkealla, ja uskon, että tiimimme pystyy kamppailemaan kärkisijoista kauden alusta loppuun."

KRT Kawasaki toimii joka tasolla mahdollisimman ammattimaisesti, eikä tallin panostus jäänyt viime vuonna huomaamatta. Kauden päätteeksi KRT Kawasaki palkittiin Vuoden tiiminä.

KRT Kawasakin vahvoina tukijoina ovat Kawasakin maahantuoja Sumeko sekä AllRight. Motocrossin SM-sarjakausi alkaa Hyvinkäällä 26-27.5.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.