KRT Kawasakin tavoitteet entistä korkeammalla

Teksti
Vuosi sitten motocrossin SM-sarjassa debytoinut KRT Kawasaki laajentaa toimintaansa. Viime kaudella kahta kuljettajaa ajattaneella tallilla on nyt neljä kuljettajaa.

Viime kauden kuskit, MX1-luokassa ajava Niko Koskela ja Matti Korkeamäki (MXV35) jatkavat, ja uusina kuskeina aloittavat Jaro Pääkkönen (MX2) sekä Miro Niemi (MXJ). Mekaanikkoina toimivat jo viime kaudella tiimiin kuuluneet Petteri Silvennoinen ja Jukka Koljonen sekä uutena vahvistuksena Iiro Laitinen. Iskunvaimentimista vastaa edelleen Jussi Heikkonen.

Tiimipäällikkö Mikko Kaasinen kertoo KRT Kawasakin lähtevän uuteen kauteen luottavaisena.

"Uskomme pystyvämme parantamaan toimintaamme kaikilla osa-alueilla. Porukkamme on todella motivoitunutta, ja kauden alkua odotetaan suurella innolla”, Mikko Kaasinen kertoo.

Viime vuonna KRT Kawasakin menoa hidasti Niko Koskelan loukkaantuminen. Loppukaudesta hän kuitenkin pääsi palaamaan radoille ja kauden paras saavutus oli Alavuden SM-osakilpailun voitto. Jaro Pääkkönen taas palaa kilpapyörän sarviin välivuoden jälkeen.

"Niko ja Jaro ovat huippunopeita kuskeja, joita yhdistävät myös ykkösluokan työmoraali ja into kilpailla", Mikko Kaasinen summaa. "Odotukset ovat koko kautta ajatellen korkealla, ja uskon, että tiimimme pystyy kamppailemaan kärkisijoista kauden alusta loppuun."

KRT Kawasaki toimii joka tasolla mahdollisimman ammattimaisesti, eikä tallin panostus jäänyt viime vuonna huomaamatta. Kauden päätteeksi KRT Kawasaki palkittiin Vuoden tiiminä.

KRT Kawasakin vahvoina tukijoina ovat Kawasakin maahantuoja Sumeko sekä AllRight. Motocrossin SM-sarjakausi alkaa Hyvinkäällä 26-27.5.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol