KRT Kawasakin tavoitteet entistä korkeammalla

Teksti
Vuosi sitten motocrossin SM-sarjassa debytoinut KRT Kawasaki laajentaa toimintaansa. Viime kaudella kahta kuljettajaa ajattaneella tallilla on nyt neljä kuljettajaa.

Viime kauden kuskit, MX1-luokassa ajava Niko Koskela ja Matti Korkeamäki (MXV35) jatkavat, ja uusina kuskeina aloittavat Jaro Pääkkönen (MX2) sekä Miro Niemi (MXJ). Mekaanikkoina toimivat jo viime kaudella tiimiin kuuluneet Petteri Silvennoinen ja Jukka Koljonen sekä uutena vahvistuksena Iiro Laitinen. Iskunvaimentimista vastaa edelleen Jussi Heikkonen.

Tiimipäällikkö Mikko Kaasinen kertoo KRT Kawasakin lähtevän uuteen kauteen luottavaisena.

"Uskomme pystyvämme parantamaan toimintaamme kaikilla osa-alueilla. Porukkamme on todella motivoitunutta, ja kauden alkua odotetaan suurella innolla”, Mikko Kaasinen kertoo.

Viime vuonna KRT Kawasakin menoa hidasti Niko Koskelan loukkaantuminen. Loppukaudesta hän kuitenkin pääsi palaamaan radoille ja kauden paras saavutus oli Alavuden SM-osakilpailun voitto. Jaro Pääkkönen taas palaa kilpapyörän sarviin välivuoden jälkeen.

"Niko ja Jaro ovat huippunopeita kuskeja, joita yhdistävät myös ykkösluokan työmoraali ja into kilpailla", Mikko Kaasinen summaa. "Odotukset ovat koko kautta ajatellen korkealla, ja uskon, että tiimimme pystyy kamppailemaan kärkisijoista kauden alusta loppuun."

KRT Kawasaki toimii joka tasolla mahdollisimman ammattimaisesti, eikä tallin panostus jäänyt viime vuonna huomaamatta. Kauden päätteeksi KRT Kawasaki palkittiin Vuoden tiiminä.

KRT Kawasakin vahvoina tukijoina ovat Kawasakin maahantuoja Sumeko sekä AllRight. Motocrossin SM-sarjakausi alkaa Hyvinkäällä 26-27.5.

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.