Koskinen ei aja ensi kaudella

Nuori ja nouseva crossikuski Toni Koskinen on tilanteessa, jossa hän joutuu jättämään ensi kauden ajamatta.
Kuva
Sami Salonen

Kotimaan kärkikaartiin noussut, nyt vasta 19-vuotias Toni Koskinen kertoo Facebookin urheilijaprofiilissaan vaikeasta päätöksestään seuraavaa.

 

Moi, kausi on päättynyt ja on ollut aikaa antaa kropan levätä. Tällä kertaa minun pitää antaa kropalleni hieman lisäaikaa levätä, joka tarkoittaa, että minua ei nähdä ensi vuonna kilpailuissa.

Tällä hetkellä osa magneettikuvista on otettu ja tarkoitus olisi vielä tutkia lisää, jonka jälkeen voi paraneminen alkaa, kun tiedetään mikä on.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.