Korjaus: Loukko myy SVH Replica -pyörät

Kuva
Team SVH
Tällä viikolla ilmestyneessä OFFROADPro-lehden numerossa 3/2018 kerrotaan, että Suupohjan varaosa ja huolto Oy (SVH) myy replicoita tiimikuljettajiensa pyöristä. Uutinen on kuitenkin virheellinen sen suhteen, että pyöriä myy Loukko.com.

SVH-tiimissä ajavat Harri Yli-Villamo (MX1), Olli Koskela (MXB) ja Tuomas Harhala (supermoto S4). SVH on rakentanut myyntiin tiiminsä motocrosspyöriä vastaavia Yamahoita, joissa on erikoisosia ja joista löytyy tietoa muun muassa Nettimoton myyntipalstalta.

Kerromme siis lehdessä virheellisesti, että SVH myös myisi rakentamansa erikoismallit. Myyjänä toimii Loukko.com / LoukkoMotors.

OFFROADPro pahoittelee virhettä.

Lisää uutisia

Seitsemänvuotias Eetu Huttunen starttaa elämänsä ensimmäiseen motocrosskilpailuun tulevana lauantaina MX50-luokassa Ponkes Raceday:ssä Vantaalla.
Legendaarinen "10 käskyä"-hyppysuora koitui kohtaloksi
Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää kansallisen Racingbike Endurosprint 2 kilpailun Lopen Räyskälässä lauantaina 1.9.2018.
Enduron EM-sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Ruotsin Skövdessä menneenä viikonloppuna. Kärkkäinen lähti kilpailuun sarjan johdossa ja tavoitteena Ruotsin kilpailusta oli vain voitto.
Tasainen Supermoton SM-sarja saatiin päätökseensä Tampereella Kaanaa Centerissä. Suomen mestaruuteen ajoi jo toista kertaa peräkkäin Sami Salstola.