Korjaus: Loukko myy SVH Replica -pyörät

Kuva
Team SVH
Tällä viikolla ilmestyneessä OFFROADPro-lehden numerossa 3/2018 kerrotaan, että Suupohjan varaosa ja huolto Oy (SVH) myy replicoita tiimikuljettajiensa pyöristä. Uutinen on kuitenkin virheellinen sen suhteen, että pyöriä myy Loukko.com.

SVH-tiimissä ajavat Harri Yli-Villamo (MX1), Olli Koskela (MXB) ja Tuomas Harhala (supermoto S4). SVH on rakentanut myyntiin tiiminsä motocrosspyöriä vastaavia Yamahoita, joissa on erikoisosia ja joista löytyy tietoa muun muassa Nettimoton myyntipalstalta.

Kerromme siis lehdessä virheellisesti, että SVH myös myisi rakentamansa erikoismallit. Myyjänä toimii Loukko.com / LoukkoMotors.

OFFROADPro pahoittelee virhettä.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa