Korjaus: Loukko myy SVH Replica -pyörät

Kuva
Team SVH
Tällä viikolla ilmestyneessä OFFROADPro-lehden numerossa 3/2018 kerrotaan, että Suupohjan varaosa ja huolto Oy (SVH) myy replicoita tiimikuljettajiensa pyöristä. Uutinen on kuitenkin virheellinen sen suhteen, että pyöriä myy Loukko.com.

SVH-tiimissä ajavat Harri Yli-Villamo (MX1), Olli Koskela (MXB) ja Tuomas Harhala (supermoto S4). SVH on rakentanut myyntiin tiiminsä motocrosspyöriä vastaavia Yamahoita, joissa on erikoisosia ja joista löytyy tietoa muun muassa Nettimoton myyntipalstalta.

Kerromme siis lehdessä virheellisesti, että SVH myös myisi rakentamansa erikoismallit. Myyjänä toimii Loukko.com / LoukkoMotors.

OFFROADPro pahoittelee virhettä.

Lisää uutisia

Sähköpyörävalmistajan jatko on uhattuna
Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa