Korjaus: Loukko myy SVH Replica -pyörät

Kuva
Team SVH
Tällä viikolla ilmestyneessä OFFROADPro-lehden numerossa 3/2018 kerrotaan, että Suupohjan varaosa ja huolto Oy (SVH) myy replicoita tiimikuljettajiensa pyöristä. Uutinen on kuitenkin virheellinen sen suhteen, että pyöriä myy Loukko.com.

SVH-tiimissä ajavat Harri Yli-Villamo (MX1), Olli Koskela (MXB) ja Tuomas Harhala (supermoto S4). SVH on rakentanut myyntiin tiiminsä motocrosspyöriä vastaavia Yamahoita, joissa on erikoisosia ja joista löytyy tietoa muun muassa Nettimoton myyntipalstalta.

Kerromme siis lehdessä virheellisesti, että SVH myös myisi rakentamansa erikoismallit. Myyjänä toimii Loukko.com / LoukkoMotors.

OFFROADPro pahoittelee virhettä.

Lisää uutisia

motocross, Pori, Yyteri, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro arpoivat kymmenen pääsylippua viikonlopun motocrossin SM- ja SC-avaukseen Hyvinkäälle.
Tapio Tillonen, MXB, Pori, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, motocross, Yyteri
Kotimaiseen motocrossiin pari kautta sitten lanseeratussa, kaikkien isojen pyörien luokat yhdistävässä TOP250-luokassa järjestetään ainakin kolme kilpailua tänä vuonna.
Videolla ensitunnelmia juuri ajetusta KTM 2019 crossimalliston koeajotilaisuudesta.
Huomena lauantaina 26.5. ajetaan perinteiseen tapaan Orimattilassa Toukokuunajo. Nyt jo 54. kertaa ajettava kilpailu kerää reitille yli 200 kuljettajaa.
Vuosi sitten motocrossin SM-sarjassa debytoinut KRT Kawasaki laajentaa toimintaansa. Viime kaudella kahta kuljettajaa ajattaneella tallilla on nyt neljä kuljettajaa.