Korjaus endurouutiseen

Teksti
Kuva
Marko Vihriä
Moottoriurheilu.tv:ltä tulleessa lauantain moottoriurheilukoonnissa oli virhe endurotiedotteessa. Eero Remes ei vielä aivan varmistanutkaan enduron suomenmestaruutta, sillä jäljellä on vielä kaksi osakilpailua.

Vantaan Vauhtikeskuksessa 29.-30.9. ajettava osakilpailu pitää sisällään vielä kaksi SM-kilpailua, joista molemmissa on jaossa 25 SM-pistettä. 

Remeksellä on lauantain jälkeen 125 pistettä ja toisena olevalla Eemil Pohjolalla 80 pistettä, ja yhteensä 50 pistettä on vielä jaossa. Eli kaksipäiväisen finaalikilpailun takia Pohjolalla on vielä teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, joskin se vaatii Remeksen totaalista epäonnea ja Pohjolan täydellistä onnistumista.

Pahoittelemme pistelaskuvirhettä ja siitä johtunutta virheelistä tiedottamista!

Lisää uutisia

Historian ensimmäisten Päitsien, vuosien 1927 ja 1928 kilpailuiden lisämääräykset paljastavat, mitä eroja ja yhtäläisyyksiä entisajan Päitsillä ja nykypäivän kilpailulla on. Uusi Päitsi Trophy -reitti houkuttelee nyt yhä uusia harrastajia kokemaan Päitsi
Kuusi päivää kestänyt enduron MM-joukkuekilpailu International Six Days Enduro ajettiin päätökseen lauantaina Chilessä. Suomen Junior Trophy -joukkue sijoittui kilpailussa kahdeksanneksi.
Suomessakin kisaillut Weston Peick loukkaantui vakavasti
SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.