Korjaus endurouutiseen

Teksti
Kuva
Marko Vihriä
Moottoriurheilu.tv:ltä tulleessa lauantain moottoriurheilukoonnissa oli virhe endurotiedotteessa. Eero Remes ei vielä aivan varmistanutkaan enduron suomenmestaruutta, sillä jäljellä on vielä kaksi osakilpailua.

Vantaan Vauhtikeskuksessa 29.-30.9. ajettava osakilpailu pitää sisällään vielä kaksi SM-kilpailua, joista molemmissa on jaossa 25 SM-pistettä. 

Remeksellä on lauantain jälkeen 125 pistettä ja toisena olevalla Eemil Pohjolalla 80 pistettä, ja yhteensä 50 pistettä on vielä jaossa. Eli kaksipäiväisen finaalikilpailun takia Pohjolalla on vielä teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, joskin se vaatii Remeksen totaalista epäonnea ja Pohjolan täydellistä onnistumista.

Pahoittelemme pistelaskuvirhettä ja siitä johtunutta virheelistä tiedottamista!

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol