Korjaus endurouutiseen

Teksti
Kuva
Marko Vihriä
Moottoriurheilu.tv:ltä tulleessa lauantain moottoriurheilukoonnissa oli virhe endurotiedotteessa. Eero Remes ei vielä aivan varmistanutkaan enduron suomenmestaruutta, sillä jäljellä on vielä kaksi osakilpailua.

Vantaan Vauhtikeskuksessa 29.-30.9. ajettava osakilpailu pitää sisällään vielä kaksi SM-kilpailua, joista molemmissa on jaossa 25 SM-pistettä. 

Remeksellä on lauantain jälkeen 125 pistettä ja toisena olevalla Eemil Pohjolalla 80 pistettä, ja yhteensä 50 pistettä on vielä jaossa. Eli kaksipäiväisen finaalikilpailun takia Pohjolalla on vielä teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, joskin se vaatii Remeksen totaalista epäonnea ja Pohjolan täydellistä onnistumista.

Pahoittelemme pistelaskuvirhettä ja siitä johtunutta virheelistä tiedottamista!

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.