Juupaluoma U20 nopein

Kuva
Tommy Salonen
Kytönen Motorsportin kuljettajista Peetu Juupaluoma ylsi parhaaseen tulokseen enduron SM-avauksessa Mallusjoella.

Tiimin kuljettajista parasta vauhtia piti Peetu Juupaluoma, joka ajoi U20-luokan voittoon ja E1-luokassa toiseksi, yleiskilpailussa hän sijoittui kuudenneksi. E1-luokassa kolmanneksi ylsi Roni Kytönen. Peetun pikkuveli Pyry ajoi U20-luokassa kolmanneksi sekä sijoittui E1-luokassa seitsemänneksi. E3-luokassa Antti Hellsten ajoi hienosti neljänneksi ja oli yleiskilpailussa yhdeksäs. Motocrossin puolelta enduroon enemmän siirtynyt Roni Salin oli tänään vaikeuksissa pehmeän spoorin kanssa ja oli E2-luokassa 19:s.

– Hyvä päivä oli kaikinpuolin. Ukko meinasi vaan vähän väsyä ja hyytyä, mutta lopussa vielä puristin pari sijaa. Tyytyväinen täytyy olla päivään, Peetu Juupaluoma kertoi.

– Ihan kohtuullinen päivä murtuneella peukalolla. B-luokan voitto ja U20-luokassa kolmas. Kaatumisia tuli aivan liikaa ja oli raskas päivä, Pyry Juupaluoma kertoi.

– Ei kovin hyvä päivä tänään vaikka oman luokan sijoitus onkin ok. Kaatumisia tuli sen verran, että kahden käden sormet taitaa just riittää ja muutenkin oli vaikeaa, Roni Kytönen kertoi.

– Tänään SM-avaus meni ainakin meikäläistä miellyttäen. Tasainen päivä ilman kaatumisia. Keli oli aika raskas ja kyllä ainakin tästä jätkästä lähti mehut viimeisellä pitkällä pätkällä. Tänään siis sijoitukseksi oman luokan neljäs ja kokonaiskilpailussakin ylsin yhdeksänneksi. Olen tyytyväinen, Antti Hellsten kertoi.

U20-luokan tulokset

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.