Jere Haavisto vaihtaa merkkiä

Haaviston kausi WZ-racingin väreissä jäi lyhyeksi loukkaantumisen vuoksi.
Kuva
Niek Kamper
Päätös MX2 MM- ja EMX250-sarjan välillä tehdään ensi viikolla.

KTM:llä tällä kaudella ajanut Jere Haavisto siirtyy ensi kaudeksi italialaiseen I-Fly JK Yamaha-tiimiin. Vuoden 2017 MX2-luokan Suomenmestari Haavisto loukkasi olkapäänsä heti tämän EM-kauden aluksi ja loppukausi meni olkapäätä kuntouttaessa.   I-Fly JK Yamaha-tiimiin ilmoituksen mukaan päätös MX2 MM- ja EMX250-sarjan välillä tehdään ensi viikolla. Luonnollisesti suurin tekijä päätöksessä on se kuinka paljon Haavisto pystyy maksamaan tiimipaikasta. Haaviston yhtenä vaihtoehtona oli kilpailla tällä kaudella Amerikassa, mutta loppujen lopuksi tuttu EM/MM-sarja veti pidemmän korren.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa