Jere Haavisto vaihtaa merkkiä

Haaviston kausi WZ-racingin väreissä jäi lyhyeksi loukkaantumisen vuoksi.
Kuva
Niek Kamper
Päätös MX2 MM- ja EMX250-sarjan välillä tehdään ensi viikolla.

KTM:llä tällä kaudella ajanut Jere Haavisto siirtyy ensi kaudeksi italialaiseen I-Fly JK Yamaha-tiimiin. Vuoden 2017 MX2-luokan Suomenmestari Haavisto loukkasi olkapäänsä heti tämän EM-kauden aluksi ja loppukausi meni olkapäätä kuntouttaessa.   I-Fly JK Yamaha-tiimiin ilmoituksen mukaan päätös MX2 MM- ja EMX250-sarjan välillä tehdään ensi viikolla. Luonnollisesti suurin tekijä päätöksessä on se kuinka paljon Haavisto pystyy maksamaan tiimipaikasta. Haaviston yhtenä vaihtoehtona oli kilpailla tällä kaudella Amerikassa, mutta loppujen lopuksi tuttu EM/MM-sarja veti pidemmän korren.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.