Hussen 2019 pikkupyörät

Teksti
Husqvarna esitteli jo nyt kolme uudistunutta malliaan 2019-vuosimallistosta.

Husqvarna on liikkeellä 2019-mallisten pikkupyöriensä kanssa todella ajoissa. Uusien mallien kerrotaan tulevan myyntiin vielä tämän kuun aikana.

Kaikki kolme malliston pienintä pyörää, 2019 TC 50, TC 65 ja TC 85 saavat päivityksiä. Kaikissa kolmessa mallissa uudistusten ajatuksena on ollut tuoda näitä pyöriä teknisiltä ratkaisuiltaan lähemmäs malliston isoja pyöriä. Runkomitoituksiin tulee pieniä muutoksia, samoin moottoreihin on tehty kehitystyötä. TC 50:iin on saatavilla tehtaan virityssarja, jolla teho nousee 5,5 hevosvoimaan. Pyörien komponenteissa on nyt vahvaa yhtäläisyyttä isojen pyörien kanssa, esimerkiksi 85-kuutioisessa on ruuvikiinnitteiset ODI tupit ja ja No Dirt jalkatapit. Kaikissa malleissa käytetään WP:n AER ilmakeulaa, kahdessa pienemmässä 35 millistä ja 85 kuutioisessa 43 millistä. Kassarin takaiskari on WP:n Xplor PDS, joka on täysin säädettävä ja rakennettu toimimaan saumattomasti yhteen keulan kanssa.

Lisää uutisia

"Seven Deuce Deuce" eli virallisemmin supecrossissa yksityiskuljettajana kilpaileva Adam Enticknapin "My Bikes Too Lit" -biisiin kuvattiin musiikkivideo muutama viikko sitten Milestonen radalla. Katso valmis tuotos täältä.
cross country, Jämsä
Roni Kytönen ja Eemil Pohjola kävivät ennakko-odotusten mukaisesti tiukan kamppailun cross countryn SM-sarjan toisessa osakilpailussa Jämsässä lauantaina. Kotimaisemissaan ajaneen kaksikon taisto ratkesi Kytösen eduksi vasta viimeisellä kierroksella.
Videolla palataan Tornion SM-crossien helteisiin tunnelmiin.
KTM 2019 Offroad Days -koeajokiertue starttaa 14.8. Orimattilasta ja päättyy 19.9. Lievestuorelle.
motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.