Hugon endurokoulu

Teksti
Kaikentasoisille kuskeille on tarjolla endurokoulua Hugon opastuksella, ohjelmassa on käytännön neuvot sekä ajamiseen että pyörän säätöön.

Hugo Svärd Laaksosen endurotiimi järjestää neljä harrastajille suunnattua enduro ajoleiriä kaudella 2018. Kaksi ajetaan talviolosuhteissa ja kaksi kesällä.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen on avattu ja 11.2.2018 järjestettävän päivän teemana on kehittää talviajon taitoja sekä oppia pyörän säätämistä MM-kuljettaja Hugo Svärd Laaksosen ja endurolegenda Marko Laaksosen johdolla.

Mukaan mahtuu vain 25 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ajokoulujen paikkana toimii Miettisen Enduroradat Laukkoskella, osoitteessa Iso-Helsontie, 07150 Laukkoski. Koulupäivän kesto on klo 10 – 15 ja kuljettajille tehdään omat ryhmät tason mukaan.

Osallistumismaksu on 60 euroa sisältäen ajovalmennuksen ja kahvi/makkaratarjoilun. Ilmoittautua voi TÄSTÄ

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.
KTM 450 SX-F, 2019, KTM, motocross
Ykkös-MP ehti pitää muutaman vuoden tauon pyöräkoeajoista, mutta ensi viikon perjantaina järvenpääläisyritys isännöi KTM 2019 -malliston koeajopäivää Sipoossa.
motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.