Hugo Svärd MM -jahtiin Yamahalla

Teksti
Hugo Svärd siirtyy Yamahalle ja jatkaa Enduro GP-sarjassa 2019. Tulevalla kaudella Hugo taistelee tosissaan MM- tittelistä 125 kuutioisten Youth -luokassa kansainvälisen Johansson Mpe Yamaha Racing Enduro GP-tiimin kuljettajana.

Johanssonin tiimi on on yksi mm-sarjan arvostetuista isoista tiimeistä, joilla on isot resurssit testaamiseen, kehittämiseen ja kilpailutoimintaan. ”Hugo on kiistatta yksi ikäluokkansa parhaimmista kuljettajista maailmassa. On huikeaa saada Hugo mukaan tiimiimme. Jatkamme kehittymistä ja kisaamme varmasti mm-tittelistä. On myös mahtavaa saada Hugo Yamahan tiimiin, onhan Laaksonen ja Yamaha ehdottomasti legendaarinen yhdistelmä” kertoo Joakim Johansson, tiimin vejäjä ja itsekin entinen MM-tason kuljettaja.

Kaluston osalta Hugoa tukee Suomen Yamaha sekä heidän jälleenmyyjänsä Jyväs Marine. Hugo Saatetaan nähdä suomen kilpailuissa myös 250 kuutioisen ohjaimissa. 

Muutokseen päädyttiin, koska aiempi pyörämerkki ei näillä näkymin kilpaile mm-sarjassa. ”Haluan tässä yhteydessä sanoa isot, sydämelliset kiitokset Kytösen perheelle ja Salmisen Juhalle kaikesta avusta, tuesta ja kannustuksesta. Ilman heitä en varmasti olisi tässä” toteaa Hugo.

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.