Hirmu tehot

KTM julkistaa parhaillaan Milanon EICMA-messuilla 2018-vuosimallistoaan. Crossipyörien osalta huhumylly pyörii jo 2019-mallistossa ja pikkunelarin hurjissa tehoissa.
Kuva
Kusti Manninen

KTM julkistaa parhaillaan yleisölle Milanon messuilla laajaa 2018-mallistoaan. Endurothan ovat meille jo tuttuja, koska TPI-pyörien koeajojuttu oli jo kesällä. Crossimalleista 450-kuutioinen oli uusimman lehden testissä ja pikkunelari tulee seuraavan lehden testiin.

Siksi katse on kääntynyt jo 2019-mallistoon. Kuulimme syksyllä hurjia huhuja Kotarin uudistuvasta 2019-mallistosta. Villeimmät veikkauksemme olivat jopa täysin eri tekniikkaan perustuvan venttiilikoneiston kannalla. Näistä vähän jo uutisoimme mutta taas kerran osa osui ja osa ei.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.