Herlingsin MM-kausi pilalla

Amerikan ulkoratasarja kiinnostaa
Kuva
Kusti Manninen

Motocrossin MXGP-luokan hallitseva mestari Jeffrey Herlings loukkasi nilkkansa harjoituksissa ennen MM-sarjan alkua. Ensimmäisissä tiedotteissa puhuttiin pienestä vammasta, mutta vähitellen vamman vakavuus on vuotanut myös suuren yleisön tietoisuuteen. Hollantilaisen NOS.nl sivuston tuoreessa haastattelussa selvisi, että Herlingsin toipuminen on edennyt hyvin mutta joka tapauksessa hän ei pysty osallistumaan kauden kolmeen ensimmäiseen MXGP-kilpailuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että myös mahdollisuudet mestaruuden uusimiseen on menetetty.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.