Herlings loukkaantunut?

Kuva
Kusti Manninen
MXGP sarjajohtaja kaatui treeniradalla

Keski-Euroopan treeniradoilta kantautuneiden huhujen mukaan KTM-tehdastiimin Jefferey Herlings olisi kaatunut harjoituksissa ja loukannut solisluutaan tai rannettaan. Herlings johtaa MXGP-sarjaa 62 pisteellä ennen Antonio Cairolia. MM-sarja jatkuu jo ensi viikonloppuna Italian Ottobianossa. Jäämme odottamaan vahvistusta huhuille.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol