Herlings jatkoi vahvasti Kegumsissa

Teksti
Kuva
MXGP
Crossin MM-sarjassa tutut nimet miehittivät kärkipaikat viikonloppuna Kegumsin helteisellä radalla.

Jeffrey Herlings jatkoi vahvoja otteitaan crossin MM-sarjan isossa luokassa. Molempien erien voitto eilen Kegumsin radalla irtosi keskinkertaisista starteista huolimatta. Herlings ei onnistunut kummankaan erän lähdöissä täydellisesti ja pääsi erissä matkaan vasta kärkiviisikon perässä. Kierros kierrokselta mies kuroi kuitenkin etumatkat umpeen ja paineli erien voittoon vahvalla ajolla. Antonio Cairoli täydensi KTM:n menestystä edellisten osakilpailujen tapaan ajamalla molempien erien kakkoseksi. Cairolilla on edelleen täydet mahdollisuudet ottaa kauden päätteeksi uransa kymmenes mestaruus. Herlings on sarjataulukossa karannut 31 pisteen johtoon ja vaikuttaa nyt olevan vauhdillisesti niskan päällä. Toisaalta yksi huono viikonloppu hollantilaiselta muuttaa tilannetta heti.

Pikkuluokkaan hallinneen KTM-kaksikon, Pauls Jonass ja Jorge Prado lisäksi Kegumsissa hyvän viikonlopun ajoi Husqvarnan Thomas Kjer Olsen. Hussekuski nappasi ensimmäisen erän voiton ja oli toisessa kakkonen. Prado pystyi toisen erän voittoon ja Jonass kuittasi eräsijat kaksi ja viisi. Hän jatkaa sarjajohdossa 22 pisteen erolla toisena olevaan Pradoon nähden.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa