Herlings jatkoi vahvasti Kegumsissa

Teksti
Kuva
MXGP
Crossin MM-sarjassa tutut nimet miehittivät kärkipaikat viikonloppuna Kegumsin helteisellä radalla.

Jeffrey Herlings jatkoi vahvoja otteitaan crossin MM-sarjan isossa luokassa. Molempien erien voitto eilen Kegumsin radalla irtosi keskinkertaisista starteista huolimatta. Herlings ei onnistunut kummankaan erän lähdöissä täydellisesti ja pääsi erissä matkaan vasta kärkiviisikon perässä. Kierros kierrokselta mies kuroi kuitenkin etumatkat umpeen ja paineli erien voittoon vahvalla ajolla. Antonio Cairoli täydensi KTM:n menestystä edellisten osakilpailujen tapaan ajamalla molempien erien kakkoseksi. Cairolilla on edelleen täydet mahdollisuudet ottaa kauden päätteeksi uransa kymmenes mestaruus. Herlings on sarjataulukossa karannut 31 pisteen johtoon ja vaikuttaa nyt olevan vauhdillisesti niskan päällä. Toisaalta yksi huono viikonloppu hollantilaiselta muuttaa tilannetta heti.

Pikkuluokkaan hallinneen KTM-kaksikon, Pauls Jonass ja Jorge Prado lisäksi Kegumsissa hyvän viikonlopun ajoi Husqvarnan Thomas Kjer Olsen. Hussekuski nappasi ensimmäisen erän voiton ja oli toisessa kakkonen. Prado pystyi toisen erän voittoon ja Jonass kuittasi eräsijat kaksi ja viisi. Hän jatkaa sarjajohdossa 22 pisteen erolla toisena olevaan Pradoon nähden.

Lisää uutisia

motocross, Pori, Yyteri, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro arpoivat kymmenen pääsylippua viikonlopun motocrossin SM- ja SC-avaukseen Hyvinkäälle.
Tapio Tillonen, MXB, Pori, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, motocross, Yyteri
Kotimaiseen motocrossiin pari kautta sitten lanseeratussa, kaikkien isojen pyörien luokat yhdistävässä TOP250-luokassa järjestetään ainakin kolme kilpailua tänä vuonna.
Videolla ensitunnelmia juuri ajetusta KTM 2019 crossimalliston koeajotilaisuudesta.
Huomena lauantaina 26.5. ajetaan perinteiseen tapaan Orimattilassa Toukokuunajo. Nyt jo 54. kertaa ajettava kilpailu kerää reitille yli 200 kuljettajaa.
Vuosi sitten motocrossin SM-sarjassa debytoinut KRT Kawasaki laajentaa toimintaansa. Viime kaudella kahta kuljettajaa ajattaneella tallilla on nyt neljä kuljettajaa.