Heinolan TOP250-kilpailu peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta

Teksti
motocross, Pori, MX-liiga
Kuva
Marko Vihriä
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.

Heinolan Moottorikerhon Jani Heikka totesi tilanteesta:

"Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailuun oli ilmoittautunut noin 75 kilpailijaa. Tämä määrä kilpailijoita olisi tarkoittanut, että kilpailu olisi ollut Heinolan Moottorikerholle tappiollinen. Olisimme todella mielellämme kilpailun järjestäneet, mutta pienellä kerholla ei ole taloudellista mahdollisuutta järjestää tappiollista kilpailua."

Heinolan Moottorikerho ry. palauttaa jokaiselle Kalkun kautta ilmoittautuneelle ilmoittautumismaksun täysimääräisenä.  Palautuksessa menee noin viikko, koska palautus voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun rahat ovat siirtyneet Kalkusta kerholle.

Kilpailijat, jotka ovat ilmoittautuneet Suomen Moottoriliiton Motti-palvelun kautta, saavat palautuksen Suomen Moottoriliiton kautta. Moottoriliiton toimistolle on välitetty pyyntö palautuksesta.

Heinolan Moottorikerho pahoittelee tilannetta ja toivoo, että TOP250-sarjan seuraavassa kilpailussa, Sipoossa, olisi parempi osanottoaktiivisuus.

Lisää uutisia

Seitsemänvuotias Eetu Huttunen starttaa elämänsä ensimmäiseen motocrosskilpailuun tulevana lauantaina MX50-luokassa Ponkes Raceday:ssä Vantaalla.
Legendaarinen "10 käskyä"-hyppysuora koitui kohtaloksi
Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää kansallisen Racingbike Endurosprint 2 kilpailun Lopen Räyskälässä lauantaina 1.9.2018.
Enduron EM-sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Ruotsin Skövdessä menneenä viikonloppuna. Kärkkäinen lähti kilpailuun sarjan johdossa ja tavoitteena Ruotsin kilpailusta oli vain voitto.
Tasainen Supermoton SM-sarja saatiin päätökseensä Tampereella Kaanaa Centerissä. Suomen mestaruuteen ajoi jo toista kertaa peräkkäin Sami Salstola.