Heinolan TOP250-kilpailu peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta

Teksti
motocross, Pori, MX-liiga
Kuva
Marko Vihriä
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.

Heinolan Moottorikerhon Jani Heikka totesi tilanteesta:

"Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailuun oli ilmoittautunut noin 75 kilpailijaa. Tämä määrä kilpailijoita olisi tarkoittanut, että kilpailu olisi ollut Heinolan Moottorikerholle tappiollinen. Olisimme todella mielellämme kilpailun järjestäneet, mutta pienellä kerholla ei ole taloudellista mahdollisuutta järjestää tappiollista kilpailua."

Heinolan Moottorikerho ry. palauttaa jokaiselle Kalkun kautta ilmoittautuneelle ilmoittautumismaksun täysimääräisenä.  Palautuksessa menee noin viikko, koska palautus voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun rahat ovat siirtyneet Kalkusta kerholle.

Kilpailijat, jotka ovat ilmoittautuneet Suomen Moottoriliiton Motti-palvelun kautta, saavat palautuksen Suomen Moottoriliiton kautta. Moottoriliiton toimistolle on välitetty pyyntö palautuksesta.

Heinolan Moottorikerho pahoittelee tilannetta ja toivoo, että TOP250-sarjan seuraavassa kilpailussa, Sipoossa, olisi parempi osanottoaktiivisuus.

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.