Heinolan TOP250-kilpailu peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta

Teksti
motocross, Pori, MX-liiga
Kuva
Marko Vihriä
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.

Heinolan Moottorikerhon Jani Heikka totesi tilanteesta:

"Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailuun oli ilmoittautunut noin 75 kilpailijaa. Tämä määrä kilpailijoita olisi tarkoittanut, että kilpailu olisi ollut Heinolan Moottorikerholle tappiollinen. Olisimme todella mielellämme kilpailun järjestäneet, mutta pienellä kerholla ei ole taloudellista mahdollisuutta järjestää tappiollista kilpailua."

Heinolan Moottorikerho ry. palauttaa jokaiselle Kalkun kautta ilmoittautuneelle ilmoittautumismaksun täysimääräisenä.  Palautuksessa menee noin viikko, koska palautus voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun rahat ovat siirtyneet Kalkusta kerholle.

Kilpailijat, jotka ovat ilmoittautuneet Suomen Moottoriliiton Motti-palvelun kautta, saavat palautuksen Suomen Moottoriliiton kautta. Moottoriliiton toimistolle on välitetty pyyntö palautuksesta.

Heinolan Moottorikerho pahoittelee tilannetta ja toivoo, että TOP250-sarjan seuraavassa kilpailussa, Sipoossa, olisi parempi osanottoaktiivisuus.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.