Haluatko avustajaksi MP-messuille?

Teksti
OFFROADPron kolumnisti Sebastian Westberg.
Tämän vuoden messuilla suomalainen stunttaaminen viedään seuraavalle tasolle kun PROride stunt show ottaa messujen koeajohallin asvaltin haltuun ja uhraa muutamat takarenkaat hyvään tarkoitukseen.

Ensimmäistä kertaa ikinä on saatu kaikki Suomen parhaat samaan showhun ja PROride stunttiporukka kuvaakin messujen sulkeuduttua lauantaina 2.2. koeajohallissa seuraavan eeppisen stunttivideonsa ja tähän he tarvitsevat 50 avustajaa.

Kaikkien hakijoiden joukousta arvotaan 50 avustajaa ja kukin valituista saa:
- 3-päivän lipun MP-messuille
- 24MX T-paidan muistoksi
- Nimensä videon lopputeksteihin

Avustajien ainoana velvoitteena on olla paikalla Helsingin messukeskuksella koeajohallissa lauantaina 2.2. 17:00 - 20:00, he toimivat videolla yleisönä eli suuria näyttelijän lahjoja ei vaadita, pelkkä rakkaus ja kiinnostus lajiin riittää. Pääset siis viettämään vaikka koko viikonlopun messuilla ja sitten kaiken kruunuksi lauantai iltana osaksi suurta suomalaista stuntvideota.

Laita siis pikimmiten nimesi, ikäsi & IG, FB tai Snapchat tunnuksesi (vaihtoehtoisesti myös puhelinnnumero) sähköpostilla osoitteeseen:
24mx@mail.com

Messuilla ajettavan shown lisäksi sinulla on siis mahdollisuus päästä seuraamaan todella läheltä Suomen parhaita stuntkuskeja ja saat nimesi vielä eeppisen videon lopputeksteihin.

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.