Haavisto - Kullas

Kuva
Sami Salonen
Illan toinen välierä oli odotettu kaksintaisto Harri Kullaksen ja Jere Haaviston välillä.

Harri Kullas onneksi toipui head-2-head -kisan hirmulipoista ja oli mukana illan toisessa välierälähdössä. Vielä puomille ajaessaan Kullas pyysi mekatsua oikomaan vähän ohjaustankoa, eli pieni kiire on tainnut olla pyörän ja kuskin parsimisessa kaatumisen jäljiltä kisakuntoon.

Erässä ei Kullaksen ajossa kaatuminen enää näkynyt. Ja nyt Jere Haavistokin onnistui startissa ja ampaisi Kullaksen kantaan. Titaanien taistelu vei kaksikon pitkään etumatkaan kolmanneksi ajaneeseen Joan Crosiin nähden. Hienoa vääntöä johtopaikasta tarjoiltiin koko erän ajan ja lopulta maaliin kaksikko ajoi Kullaksen johtaessa ja Haaviston napatessa kakkospaikan.

 

Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.