Galleria: MP-Racing Sprint C-luokat

Riihimäen Enduroseuran isännöimässä MP-Racing Sprintissä myös C-luokat ja vanhemmat vetskut saivat reilusti ajoaikaa.
Kuva
Sami Salonen

Hausjärvellä ajetussa MP-Racing Enduro Sprintissä isännöi nyt toista kertaa Riihimäen Enduroseura. Kuskeille oli laadittu vauhdikas mutta silti kestoltaan pitkä lenkki, joka kierrettiin luokasta riippuen 4-6 kertaa. Ajoaikaa kertui kunnolla, sillä aamun luokissa yksi kierros vei aikaa suurin piirtein 18 minuuttia. Päivän nopeinta kyytiä pitivät yllä A-luokassa voittoon ajanut Antti Hellsten sekä toiseksi tullut Mika Kaseva. Miesten parhaat ajat kellotettiin reilun 16 minuutin tuntumaan.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.