Ethen-ajolasit Suomeen

Ajolasien valikoima markkinoillamme vain laajenee, kun Ethen rantautui Suomeen.

Italialaisista Ethen-ajolaseista MX05:sta löytyy kolme eri tasoa; Basic, Middle sekä Top. Ethen tarjoaa myös laajan näkökentän GP06-mallin. GP06-ajolaseihin pohjautuu myös silmälaseille soveltuva malli OTG06. Lapsia unohtamatta, nuorille kuljettajille Ethen tarjoaa MX04-mallin.

Ajolasien lisäksi tarjolla on linssejä, repäreitä ja roll-off'seja. Roll-off'seista erityismainintana 50-millisellä filmillä oleva sarja.

Ethen-ajolasien edustaja on Nakkilan MP-Osat Oy, www.ajovaruste.fi

 

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.