Enduron EM-sarja päätökseen

Sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna ja jälleen Suomesta on paljon kuskeja mukana eri luokissa.

Yli 120 kuskia starttaa enduron EM-sarjan päätöskisaan ensi viikonloppuna Slovakian Gelnicassa. Sarjassa kilpaillaan kahdeksassa eri luokassa, ja meiltä edustusta eniten on vetskujen, naisten ja junnujen luokissa. Minkään luokan mestaruuksia ei ole vielä ratkaistu, joten paljon jää panoksia tähän sarjan päätöskisaan.

Junnujen U20-luokassa kisaan starttaavat Hermanni Haljala ja Kosti Kirjavainen. Junior E2/E3-luokassa mukana on Eemil Helander. Mikael Miettinen on ilmoittautunut Senior E1 –luokkaan.

Vetskuissa meiltä mukana on viiden kuskin porukka, jossa ajavat Tero Koskinen, Mika Paavola, Juha Puotsaari, Janne Mukkala ja Pasi Lindroos.

Naisten luokan pisteitä lähtevät metsästämään Marita Nyqvist, Jenni Siekkinen ja Iina Turkki.

Kisan livetulospalvelu löytyy TÄSTÄ

Aikataulut ja linkit kisaan TÄSTÄ

Gelnican osakilpailun sivuille pääsee TÄSTÄ

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.