Endurokausi huipentuu 29.-30. 9.

Teksti
Kauden kaksi viimeistä SM-osakilpailua sekä joukkue SM ajetaan 29.-30 syyskuuta Vantaalla.

Kilpailukeskuksena toimii Lavangon crossirata Vantaan Vauhtikeskuksessa. Kisatoimisto, Varikkotoiminnot ja yleisöpalvelut sijaitsee crossiradalla ja sen välittömässä läheisyydessä. Vauhtikeskuksessa on myös kilpailun lähtö ja maali sekä Racing Bike maastokokeet 3,6 ja 9.

Kisan kolme maastokoetta tarjoavat kilpailijoille monipuolisen reitin. Lopen Enduro MK 1 ajetaan Seutulassa pellolla, Pallas rakennus MK2 Hanskallion läheisyydessä vaihtelevassa maastossa ja Racing Bike MK3 motocross-radalla ja sen ympäristössä. Reitillä on kaksi maastosiirtymää. Reittiin tutustuminen kävellen aukeaa torstaina 27.9. klo 08.00.

Viikonloppuun lisämausteen tuo kerhojoukkueiden SM-kisa. Lauantaina ajettavan kerhojoukkue SM:n lisäksi viikonloppuna ajetaan myös C-luokkien ja veteraanien joukkuekisat, joissa joukkueita voi muodostaa myös yli kerhorajojen. C-luokkien joukkueet ajavat lauantaina ”JUHAN KANNUSTA”. Uusi ikuisesti kiertävä palkinto on saanut nimensä luovuttajansa Juha Salmisen mukaan.

Selvyyden vuoksi todetaan, että kaikki kuljettajat voivat osallistua kilpailuihin myös soolona ilman joukkueeseen kuulumista.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol