Endurokausi huipentuu 29.-30. 9.

Teksti
Kauden kaksi viimeistä SM-osakilpailua sekä joukkue SM ajetaan 29.-30 syyskuuta Vantaalla.

Kilpailukeskuksena toimii Lavangon crossirata Vantaan Vauhtikeskuksessa. Kisatoimisto, Varikkotoiminnot ja yleisöpalvelut sijaitsee crossiradalla ja sen välittömässä läheisyydessä. Vauhtikeskuksessa on myös kilpailun lähtö ja maali sekä Racing Bike maastokokeet 3,6 ja 9.

Kisan kolme maastokoetta tarjoavat kilpailijoille monipuolisen reitin. Lopen Enduro MK 1 ajetaan Seutulassa pellolla, Pallas rakennus MK2 Hanskallion läheisyydessä vaihtelevassa maastossa ja Racing Bike MK3 motocross-radalla ja sen ympäristössä. Reitillä on kaksi maastosiirtymää. Reittiin tutustuminen kävellen aukeaa torstaina 27.9. klo 08.00.

Viikonloppuun lisämausteen tuo kerhojoukkueiden SM-kisa. Lauantaina ajettavan kerhojoukkue SM:n lisäksi viikonloppuna ajetaan myös C-luokkien ja veteraanien joukkuekisat, joissa joukkueita voi muodostaa myös yli kerhorajojen. C-luokkien joukkueet ajavat lauantaina ”JUHAN KANNUSTA”. Uusi ikuisesti kiertävä palkinto on saanut nimensä luovuttajansa Juha Salmisen mukaan.

Selvyyden vuoksi todetaan, että kaikki kuljettajat voivat osallistua kilpailuihin myös soolona ilman joukkueeseen kuulumista.

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.