Cross countryn SM-päätöksen ilmoittautumisaikaa jatkettu

Teksti
Kuva
Marko Vihriä
​​​​​​​ Rauman Seudun Moottorikerhon isännöimän cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkien luokkien ilmoittautumisaikaa on jatkettu. Lauantaina 21. lokakuuta järjestettävän kilpailun ilmoittautuminen päättyy perjantaina 13. lokakuuta.

Säkylässä varuskunta-alueella järjestettävän kilpailun alkuperäinen ilmoittautumisaika päättyi sunnuntaina 8. lokakuuta, mihin mennessä listoille nimensä laittoi yli 230 ajajaa. Kilpailuisäntä tarjoaa nyt ilmoittautumismahdollisuutta niille kuljettajille, jotka unohtivat ilmoittautua jo näin pari viikkoa ennen kilpailupäivää.

Uusi ilmoittautumisen päättymisaika on perjantai 13. lokakuuta kello 22:00. Ilmoittautuminen tapahtuu Kalkku ry:n nettisivujen kautta.

Säkylässä ajetaan Mobius SM Cross Country -sarjan neljäs ja samalla viimeinen osakilpailu. Suomen mestaruussarjan päätöksen lisäksi ratkaistaan naisten, 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien sekä alle 20-vuotiaiden Suomen Cupien lopullinen järjestys.

Mukana ovat myös kansalliset luokat harraste, B, 60-vuotiaat veteraanit ja classic.

Kyseessä on kotimaisen cross country -kauden päätöskilpailu hienolla hiekkareitillä.

Kolme starttiryhmää

Kilpailupäivä käynnistyy kello 9:00 naisten, nuorten, 60-vuotiaiden veteraanien ja classicin tunnin mittaisella startilla.

Harraste-luokka lasketaan kaksituntiseen kilpailuunsa kello 11:00.

Päivä päättyy SM-luokan kaksituntiseen kilpailuun, joka starttaa kello 14:00. Samassa ryhmässä ajavat 40- ja 50-vuotiaat veteraanit, alle 20-vuotiaat ja B-luokka.

Kilpailupaikkana toimii usean vuoden ajalta tuttu Porin prikaatin varuskunta-alue Huovinrinteellä Säkylässä, Säkylä-Huittinen-tien 212 varressa. Kilpailijoilla on ajettavanaan pääosin hiekkapohjainen, vajaan 12 kilometrin mittainen reitti.

Kilpailussa palkitaan luokkakohtaisesti useita kuljettajia niin pokaaleilla ja kunniakirjoilla kuin yhteistyökumppaneiden lahjoittamilla tuotteillakin. Jaossa on muun muassa Nilfisk-painepesureita ja -pesuaineita, Blå Band -kastikkeita, Olvi-juomia, ManCave-tuotteita, TSMU Extreme Areena -lahjakortteja, Wheel Factory -pinnasarjoja ja Mitas-takarengas.

Säkylässä palkitaan myös SM- ja Suomen Cup -luokkien koko kauden parhaimmisto.

Reittiesittelyvideo on julkaistu SM-sarjan promoottorin YouTube-kanavalla.

Mobius SM Cross Country -sarjan yhteistyökumppaneita ovat Mobius, Bike & Boat World, Biolan, Blå Band, KTM, Mitas, Motopalvelu Niemitalo, Nilfisk, OFFROADPro, Olvi, Racingbike Sidecar, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory.

Mobius SM Cross Country 4/4-osakilpailu

lauantai 21.10.2017

Rauman Seudun Moottorikerho

www.rasmk.fi

Kilpailupaikka
Porin prikaatin varuskunta-alue, Huovinrinne, Säkylä.
Säkylä-Huittinen-tien 212 varressa, Vuorenmaantie 350, Säkylä.

Ilmoittautuminen

Kalkku ry

Aikataulu
9:00 Naiset (Suomen Cup), nuoret, V60, classic - 1h
11:00 Harraste - 2h
14:00 A (SM), V40 (Suomen Cup), V50 (Suomen Cup), U20 (Suomen Cup), B - 2h

Palkittavat
Naiset 3kpl
Nuoret 3kpl
V60 3kpl
Classic 3kpl
Harraste 8kpl
A 5kpl
V40 5kpl
V50 5kpl
U20 3kpl
B 5kpl

Reittiesittelyvideo

Mobius SM Cross Country 2017
22.4. Parolannummi
1.7. Sipoo
19.8. Jämsä
21.10 Säkylä

www.SMcrosscountry.fi

www.Facebook.com/SMcrosscountry

www.YouTube.com/81mediafinland1

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.