Circle wheelien maailmanennätys?

Teksti
MP Messuilla ajettavan kovatasoisen ja nimekkään stunt shown lisäksi yksi kuskeista, salolainen Niko Säkkinen lähtee yrittämään uutta circle wheelien, eli ympyrää keulimisen maailmanenntystä messujen lauantaina & sunnuntaina.

Nikolla on kaksi minuuttia aikaa tehdä niin monta ympyrää, niin pienessä tilassa kuin mahdollista. Haaste kuulostaa helpolta, mutta veri alkaa paeta päästä jo muutaman sekunnin jälkeen ja tasapaino-aistista ei ole kuuloakaan enää loppumsekunneilla. Muut PROride-kuljettajat ovat luvanneet lähteä kannustamaan Nikoa yrityksessään ja luppavat että jos uusi ennätys tulee sunnuntaina, on Nikolla kosteat paikat edessä.

Messuilla jatkuu ohjelma läpi viikonlopun ja varsinkin Sunnuntaista on lähdetty tänä vuonna rakentamaan hieman nuoremmalle motoristiväelle. Sunnuntaina messujen aikana on tarjolla ilmaista teoriaopetusta mopo- / kevarikorteille ja ensimmäistä kertaa ikinä hallin 7 koeajorata on varattu mopo & kevari-koeajoja varten klo 12 - 16 välisenä aikana.

PROride Stunt show antaa palaa koko viikonlopun ja lupaa että sunnuntainakin vedetään koko päivä kirein sinkein.

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.