Best Privateer Team 2018

Kuva
Sami Salonen
Kytönen Motorsport valittiin vuoden parhaaksi yksityistalliksi enduron MM-sarjassa.

Enduron MM-sarjaa isännöivä ABC Communications antoi tunnustusta Kytönen Motorsportille juuri päättyneen MM-sarjan lopuksi. Promoottorilta tulleen tiedotteen mukaan Harri Leppälaakson johtama ja Vesa Kytösen omistama Kytönen Motorsport osoitti kauden mittaan toiminnallaan olevansa sarjan paras ykstyistiimi.

Roni Kytösen nuorten Euroopanmestaruuden lisäksi hän ajoi Youth 125 cc -luokan loppupisteissä viidenneksi ja tiimikaveri Hugo Svärd saman luokan kuudenneksi. Lisämaininnan tiimi sai siitä panoksesta, jonka se antoi nostaessaan myös Lari Jukolan ja Antti Ahtilan mukaan sarjaan kilpailukykyisellä paketilla. Tiedotteen allekirjoittanut Bastien Blanchard muistuttaa lisäksi Kytösen ja Leppälaakson intohimoisesta suhtautumisesta sarjassa toimimisen eteen ja nostaa senkin suureen arvoon.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa