Askolassa radat auki

Askolassa sijaitsevat Tapio Holmin isännöimät enduroradat ovat jo hyvässä talvikunnossa.

Lunta Tapsan lenkillä ei vielä ole pientä kerrosta enempää mutta Tapio Holmin rata-alueella kaikki kolme rataa ovat auki ja hyvässä kunnossa. Tapsan lenkit Askolassa ovat useimmille tuttu ajopaikka talviaikaan ja tällä hetkellä auki on kaksi endurorataa sekä pitkä peltorata.

Lumen vähyydestä johtuen molemmilla enduroradoilla kivet ja maanpinnan muhkurat vielä tuntuvat ajaessa mutta kummankin polun pohja on aika hyvässä kunnossa ja tasoittuu päivä päivältä ajamisen myötä. Vettä tai kuraa ei pakkasten ansiosta ole joten pitkääkin reeniä on mukava vetää. Kummankin enduroradan lähtöpaikoilla on selkeät opastetaulut, joista ilmenee ajamisen ja muun käyttäytymisen säännöt, niitä noudattaen homma toimii jatkossakin.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.