Askolassa radat auki

Askolassa sijaitsevat Tapio Holmin isännöimät enduroradat ovat jo hyvässä talvikunnossa.

Lunta Tapsan lenkillä ei vielä ole pientä kerrosta enempää mutta Tapio Holmin rata-alueella kaikki kolme rataa ovat auki ja hyvässä kunnossa. Tapsan lenkit Askolassa ovat useimmille tuttu ajopaikka talviaikaan ja tällä hetkellä auki on kaksi endurorataa sekä pitkä peltorata.

Lumen vähyydestä johtuen molemmilla enduroradoilla kivet ja maanpinnan muhkurat vielä tuntuvat ajaessa mutta kummankin polun pohja on aika hyvässä kunnossa ja tasoittuu päivä päivältä ajamisen myötä. Vettä tai kuraa ei pakkasten ansiosta ole joten pitkääkin reeniä on mukava vetää. Kummankin enduroradan lähtöpaikoilla on selkeät opastetaulut, joista ilmenee ajamisen ja muun käyttäytymisen säännöt, niitä noudattaen homma toimii jatkossakin.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa