Aito ja alkuperäinen Enskapäivä

Teksti
Team Virkki järjestää yhteistyössä offroad-pyöräkauppiaiden sekä maahantuojien kanssa enduroiden koeajo- ja koulutustapahtuman Ylöjärven Paulaniemessä 25.8.

Enskapäivä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja kokeilla useiden offroad-merkkien viimeisimmät mallit samalla kertaa. Uutuuksien sarviin on mahdollista päästä koko tapahtuman ajan.
Lisäksi tarjolla on ajokoulutusta, jota mahdollista myös seurata rajoitetusti. Ajokoulutukseen pääsee mukaan 40 kuskia. Tapahtuman osoite on Kakkurintie 6, Poikelus. Lisätietoja https://www.facebook.com/events/474394773021558/

 

Lisää uutisia

Seitsemänvuotias Eetu Huttunen starttaa elämänsä ensimmäiseen motocrosskilpailuun tulevana lauantaina MX50-luokassa Ponkes Raceday:ssä Vantaalla.
Legendaarinen "10 käskyä"-hyppysuora koitui kohtaloksi
Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää kansallisen Racingbike Endurosprint 2 kilpailun Lopen Räyskälässä lauantaina 1.9.2018.
Enduron EM-sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Ruotsin Skövdessä menneenä viikonloppuna. Kärkkäinen lähti kilpailuun sarjan johdossa ja tavoitteena Ruotsin kilpailusta oli vain voitto.
Tasainen Supermoton SM-sarja saatiin päätökseensä Tampereella Kaanaa Centerissä. Suomen mestaruuteen ajoi jo toista kertaa peräkkäin Sami Salstola.