Aito ja alkuperäinen Enskapäivä

Teksti
Team Virkki järjestää yhteistyössä offroad-pyöräkauppiaiden sekä maahantuojien kanssa enduroiden koeajo- ja koulutustapahtuman Ylöjärven Paulaniemessä 25.8.

Enskapäivä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja kokeilla useiden offroad-merkkien viimeisimmät mallit samalla kertaa. Uutuuksien sarviin on mahdollista päästä koko tapahtuman ajan.
Lisäksi tarjolla on ajokoulutusta, jota mahdollista myös seurata rajoitetusti. Ajokoulutukseen pääsee mukaan 40 kuskia. Tapahtuman osoite on Kakkurintie 6, Poikelus. Lisätietoja https://www.facebook.com/events/474394773021558/

 

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.