Aito ja alkuperäinen Enskapäivä

Teksti
Team Virkki järjestää yhteistyössä offroad-pyöräkauppiaiden sekä maahantuojien kanssa enduroiden koeajo- ja koulutustapahtuman Ylöjärven Paulaniemessä 25.8.

Enskapäivä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja kokeilla useiden offroad-merkkien viimeisimmät mallit samalla kertaa. Uutuuksien sarviin on mahdollista päästä koko tapahtuman ajan.
Lisäksi tarjolla on ajokoulutusta, jota mahdollista myös seurata rajoitetusti. Ajokoulutukseen pääsee mukaan 40 kuskia. Tapahtuman osoite on Kakkurintie 6, Poikelus. Lisätietoja https://www.facebook.com/events/474394773021558/

 

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.