50 tunnin testi

Kuva
Sami Pöllänen
Sherco SE-R 125:n 50 tunnin kestotesti menee pitkäksi. Jos pyörä tulee Päitsin maaliin, ylittyy suunniteltu tuntimäärä.

50 tunnin kestotesti uhkaa mennä reilusti pitkäksi. Tänä viikonloppuna testipyörälle kertyy vielä muutama tunti ja sitten ajomäärä on jo liki 50 tuntia yhteensä. Tarkoitus on kuitenkin startata vielä Päitsille ja päästä kisa maaliin asti. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, tulee testin kokonaispituudeksi noin 65 tuntia.

Pyörää on jo rakenneltu Päitsiä varten iskuun, jotta kaikki huollot eivät jäisi viimeiselle viikolle. Kisaa edeltävä viikonloppu on viimeinen kovempi treenirutistus runsaslumisissa maastoissa.

Tähän asti Sherco on toiminut hyvin. Ajotilanteissa tulleita kolhuja on paikkailtu sieltä täältä mutta mitään merkittävää mekaanista vikaa ei ole ilmennyt.

Kestotestipyörän kolmen kuukauden tarina kerrotaan seuraavassa lehdessä, toivottavasti mukana on myös onnistuneen Päijänneajon tunnit ja kokemukset.

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.