MM-motocross

Amerikan ulkoratasarja kiinnostaa
20-vuotias motocrosskuljettaja Miro Sihvonen suuntaa kansainvälisille areenoille nyt tosissaan. Tavoitteena on saada ammattikuljettajan paikka motocrossin MM-sarjasta.
Suomalaismerkki vahvistaa näkyvyttään sekä radalla, että radan ulkopuolella.
Päätös MX2 MM- ja EMX250-sarjan välillä tehdään ensi viikolla.
Crossin MM-sarjassa tutut nimet miehittivät kärkipaikat viikonloppuna Kegumsin helteisellä radalla.
Retrovideolla palataan vuoteen 2005 ja MM-sarjan osakilpailuun Hollannin Lieropissa. Jussi Vehviläinen teki kisassa paluun sairasloman jäljiltä.
Ranskan Castelnau de Levisissa ajettiin viikonloppuna kauden toinen sivuvaunumotocrossin MM-osakilpailu. Riku ja Lari Kunnas nappasivat totaalin 10. sijan ja ovat nyt MM-pisteissä kahdeksantena.
Kauden neljäs motocrossin MM-osakilpailu ajetaan viikonloppuna Italian Pietramuratan radalla. Italiassa kisaa myös EMX125-luokka, jossa mukana Suomesta on Emil Weckman.
Sivuvaunumotocrossin MM-sarja jatkuu sunnuntaina Ranskan Castelnau de Lévisissa. Veljekset Riku ja Lari Kunnas avasivat MM-kauden viime viikonloppuna Hollannin Ossussa mukavasti sijoilla kahdeksan ja 11 saavuttaen yhteistuloksissa sijan 10.
TM tiedotti Max Naglin siirtyvän sen kilpatalliin ja Nagl itse toteaa olevansa inspiroitunut ja innokas uudesta mahdollisuudesta.