Messut

Rekisteröityminen koeajajaksi on alkanut
Lauri Keränen, Matias Kivisaari
Naantalin Venemessuilla yritetään tänä vuonna huimaa maailmanennätystä, kun suomalaiset extreme-tähdet Lauri Keränen ja Matias Kivisaari saapuvat Naantaliin vedenpäällä ajettavien moottoripyöriensä kanssa.
MP 18 Moottoripyörämessut keräsi Messukeskukseen Helsinkiin kolmen päivän aikana 59 000 motoristia. Tapahtuma oli kaupallisesti viime vuotista parempi ja messuilla ostettiin entistä arvokkaampia moottoripyöriä, mopoja ja varusteita.
MP-messut, logo, messut
OFFROADPro arpoo 20 pääsylippua ensi viikolla järjestettäville MP18-moottoripyörämessuille. 16 lippua lähtee OFFROADPron tilaajille ja neljä lippua niille, jotka vielä harkitsevat tilaustaan. Osallistuminen on helppoa.
MP 18 Moottoripyörämessuille perjantaista sunnuntaihin 2. – 4.2.2018 osallistuvat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja siellä pääsee koeajamaan uusia moottoripyöriä Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Motopalvelu Niemitalo on jälleen mukana Tampereen supercrossin OffroadExpossa. Tapahtuma on tärkeä niin orimattilalaisyrityksen kuin koko alan ja motocrosslajin näkökulmasta.
MP-messuilla Messukeskuksessa Helsingissä vieraili 59 000 tyytyväistä motoristia ja moottoripyöräilystä kiinnostunutta kävijää.
MP-messuilla Tissiposki Racingin osastolla yleisöä säväyttänyt python on viikonlopun notkein esiintyjä.
Juha Salminen kommentoi mallistoa