SE-Team ja Yamaha yhteistyöhön

Teksti
Keravalla yli 10 vuotta palvellut moottoripyöräliike SE-Team ja Yamaha aloittavat yhteistyön.

Yamaha-yhteistyön myötä SE-Teamin kilpakuljettajat sekä alueen enduro- ja motocrossharrastajat saavat uusia tehokkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja. "Yamahan avulla pystymme tarjoamaan entistä laajemman valikoiman", SE-Teamin kauppias Santeri Enjala iloitsee uudesta yhteistyökumppanista.

"Yamahalta löytyy juniorille 50-kuutioinen kaksitahtinen, ja kaksitahtisten nimeen vannoville löytyy myös 125 ja 250 kuutioiset pyörät, vain muutamia mainitakseni", Enjala jatkaa. Yamahan kaudelle 2019 uudistettu motocross-valikoima sisältää kaikkiaan 50-, 65-, 85-, 125-, 250- ja 450-kuutioiset pyörät laatutietoisille ammattilais- ja harrastajakuljettajille. Uudet YZ-motocross-pyörät ovat entistäkin suorituskykyisempiä ja täynnä uraauurtavaa tekniikkaa. Lisäksi Yamahan luotettavat mopot ja kevytmoottoripyörät saapuvat vahvistamaan SE-teamin katuvalikoimaa.

"Kivijalkamyymälässämme on myös runsaasti valinnanvaraa tarvikkeissa, ajo- ja suojavarusteissa sekä öljyissä. Asiantunteva, auttavainen ja ystävällinen henkilökuntamme hoitaa nopeat toimitukset myös tilaustuotteille", kauppias Enjala lupaa. "Huoltopalvelumme pitävät sisällään kaikki perushuollot, mukaan lukien Showa ja KYB iskarihuollot sekä vakuutusyhtiöiden korjaukset."

Yamaha sekä kauppias henkilökuntineen toivottavat kaikki tervetulleeksi myymälään perjantaina 7.12., jolloin vietetään perinteistä Kurapyöräpäivää SE-Teamin myymälässä Isonkiventiellä Keravalla.

Lisää uutisia

Ensi kevään VGN reitistä saa esimakua Jesse Viljakaisen kuvaamalla videolla.
Santtu Tiainen tiedottaa Instagramissa siirtyvänsä ensi kaudeksi Jokikoneen tiimiin ja nelipuolikkaan KTM:n puikkoihin.
Kärme Kustaan kiemurat ajettiin tänään Hämeenlinnassa perinteisin menoin. Vuorossa oli 42. kerta tällä klassikkokilpailulla ja keli oli tällä kertaa poikkeuksellisen kuiva.
Kongoon suuntautuneelta edustusmatkalta tarttunut malaria on vakava sairaus.
Keravalla SE-Team vietti tänään jo kymmenennen kerran Kurapyöräpäivää perinteisein menoin.