SE-Team ja Yamaha yhteistyöhön

Teksti
Keravalla yli 10 vuotta palvellut moottoripyöräliike SE-Team ja Yamaha aloittavat yhteistyön.

Yamaha-yhteistyön myötä SE-Teamin kilpakuljettajat sekä alueen enduro- ja motocrossharrastajat saavat uusia tehokkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja. "Yamahan avulla pystymme tarjoamaan entistä laajemman valikoiman", SE-Teamin kauppias Santeri Enjala iloitsee uudesta yhteistyökumppanista.

"Yamahalta löytyy juniorille 50-kuutioinen kaksitahtinen, ja kaksitahtisten nimeen vannoville löytyy myös 125 ja 250 kuutioiset pyörät, vain muutamia mainitakseni", Enjala jatkaa. Yamahan kaudelle 2019 uudistettu motocross-valikoima sisältää kaikkiaan 50-, 65-, 85-, 125-, 250- ja 450-kuutioiset pyörät laatutietoisille ammattilais- ja harrastajakuljettajille. Uudet YZ-motocross-pyörät ovat entistäkin suorituskykyisempiä ja täynnä uraauurtavaa tekniikkaa. Lisäksi Yamahan luotettavat mopot ja kevytmoottoripyörät saapuvat vahvistamaan SE-teamin katuvalikoimaa.

"Kivijalkamyymälässämme on myös runsaasti valinnanvaraa tarvikkeissa, ajo- ja suojavarusteissa sekä öljyissä. Asiantunteva, auttavainen ja ystävällinen henkilökuntamme hoitaa nopeat toimitukset myös tilaustuotteille", kauppias Enjala lupaa. "Huoltopalvelumme pitävät sisällään kaikki perushuollot, mukaan lukien Showa ja KYB iskarihuollot sekä vakuutusyhtiöiden korjaukset."

Yamaha sekä kauppias henkilökuntineen toivottavat kaikki tervetulleeksi myymälään perjantaina 7.12., jolloin vietetään perinteistä Kurapyöräpäivää SE-Teamin myymälässä Isonkiventiellä Keravalla.

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.