Kilpailunjärjestäjäinfo Kuopiossa 9.2.

Kuva
moottoriliitto.fi
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa

Tilaisuudessa käydään läpi kauden 2019 sääntömuutokset, lajiryhmän linjaukset kaudelle 2019, sovitaan yhteisistä linjauksista ja toimintatavoista kaudelle 2019.

Tilaisuus on pakollinen niille kilpailujohtajille ja kilpailusihteereille, jotka järjestävät kilpailukaudella 2019 SM-sarjan osakilpailun, motocross-liigan osakilpailun, motocross TOP250-sarjan kilpailun tai joukkuekilpailun. Myös muut kilpailuorganisaatioon kuuluvat henkilöt ovat tervetulleita infotilaisuuteen. Lajiryhmä suosittelee, että myös yksittäisiä kansallisia kilpailuita harkitsevat kerhot osallistuisivat infotilaisuuteen.

Tilaisuus toimii samalla lisenssikoulutuksena, jossa johtavilla toimitsijoilla on mahdollisuus uusia vanhaksi menevät A-toimitsijalisenssinsä. Tilaisuudessa ei voi korottaa lisenssiä.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään kilpailusihteereille suunnattu Motti-järjestelmän käyttökoulutus.

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.