Käytettyä ostamassa?

Käytetystä crossi- tai enduropyörästä on oikeastaan aika helppoa tarkistaa pyörän peruskunto. Muutamat seikat tarkastelussa paljastavat paljon pyörän merkistä ja mallista riippumatta.

Kokosimme alla olevaan listaan tarkastuskohteita ja vinkkejä siitä, mitä ja miten kannattaa katsastaa kaupan kohteena oleva käytetty pyörä.

• Isot nelarit ovat yleensä aika varmoja valintoja. Isoissa moottoreissa ajetut tunnit tuntuvat vähemmän kuin pikkupyörissä.

• Käytä moottori kunnolla lämpimäksi. Silloin paljastuvat mahdolliset nestevuodot, joihin syinä voi olla huono jäähdyttäjän korkki, vuotava jäähdytin tai letku, kansipahvi tai vesipumpun tiiviste.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.