Joukkueet koossa

Kuva
Marko Vihriä
Ensi viikonloppuna Sipoossa crossin joukkue-SM:ssä nähdään iso määrä joukkueita ja monta hieno "comebackia". Lisäksi historian ensimmäinen naisjoukkue on kisassa mukana.

Motocrossin kerhojoukkue-SM kilpailuihin starttaa historian ensimmäinen naisjoukkue ja se tulee Lappeenrannasta. Joukkueessa ajavat:

Maarit Mäkinen joka starttasi kauden avauksen viime viikonloppuna Heinolassa sivuvaunu-SM luokassa, naisjoukkueen johtajan, Johanna Lehtiön kanssa.

Noora Uro, joka ensimmäisenä tyttöcrossarina nappasi tällä kaudella SM-pisteitä MXC/A-luokasta.

Iris Penttinen, jonka kolmas kausi MXD-luokassa tuotti sarjapisteiden kahdeksannen sijan.

 

Orimattila edelleen ennakkosuosikki

Mestaruutta puolustava Orimattilan joukkue Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela lähtee kisaan ennakkosuosikkina. 38 ilmoittautuneen SM-juokkueen miehistöistä löytyy kuitenkin monta nimivahvaa haastajaa, joten helpolla mestaruutta ei taaskaan oteta.

 

Hienoja "comebackeja

Kitee MC saa kisaan vahvistukseksi takavuosien Suomen mestarin. Tommi Mäkinen on lainattu Kitee-MC:n väreihin viikonlopun ajaksi. Sen myötä Kitee MC:n joukkue Tommi ”Champ” Mäkinen, Toni Koskinen ja Toni Kuivalainen on vahvasti mukana mitalitaisteluissa.

Imatran Moottorikerhon joukkueessa nähdään pitkästä aikaa kisatouhussa mukana Riku Viljakainen. Kannattaa hakeutua Sipoon ison pöydän lähelle katsomaan, maan hienoimpia linkkuja on tulossa.

Orimattilan kakkosjoukkueessa pidemmän tauon jälkeen kilpaa ajamaan lähtee Iiro Laitinen, joka oli voittamassa mesatruutta Orimattilaan kerhon edellisen menestysjoukkueen kuskina.

 

Joukkueet ja niiden kuskit löytyvät kokonaisuudessaan TÄSTÄ

Maarit Mäkinen Suzuki Finland:n kuljettaja Suzukilla, Noora Uro Team Motopalvelun kuljettaja KTM:llä ja Iris Penttinen SE-Team kuljettaja Kawasakilla starttaavat tulevana viikonloppuna joukkue-SM kilpailuun.

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.