Enduro

Kärme Kustaan kiemurat ajettiin tänään Hämeenlinnassa perinteisin menoin. Vuorossa oli 42. kerta tällä klassikkokilpailulla ja keli oli tällä kertaa poikkeuksellisen kuiva.
Eero Remes vastaanotti viime yönä kolmannen MM-kultansa FIM:n palkintogaalassa.
Uuden Päitsi Trophy -reitin tarkoituksena on madaltaa kynnystä osallistua legendaariselle Päijänteen ympäriajolle.
Historian ensimmäisten Päitsien, vuosien 1927 ja 1928 kilpailuiden lisämääräykset paljastavat, mitä eroja ja yhtäläisyyksiä entisajan Päitsillä ja nykypäivän kilpailulla on. Uusi Päitsi Trophy -reitti houkuttelee nyt yhä uusia harrastajia kokemaan Päitsi
Kuusi päivää kestänyt enduron MM-joukkuekilpailu International Six Days Enduro ajettiin päätökseen lauantaina Chilessä. Suomen Junior Trophy -joukkue sijoittui kilpailussa kahdeksanneksi.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Kun kuusipäiväisestä enduron joukkue-MM-kilpailusta on takana kaksi ajopäivää, on Suomen juniorijoukkue edelleen kuudentena.
Enduron joukkue-MM-kilpailu International Six Days Enduro starttaa tänään Chilen Vina del Marista. Suomen juniorijoukkue lähtee kuusipäiväiseen koitokseen hyvillä mielin.
Hondan uuden katuenduron ensitestit kotimaan kamaralla.