Videot

"Moottoriliiton miehet" mukana Miehikkälässä. Katso kuljettajien ja joukkueenjohtaja Pasi Jaatisen odotuksen kisan kynnyksellä.
Ken Roczenin alkuvuodesta sattuneen rajun loukkaantumisen jälkeen moni oli jo sitä mieltä, ettei nuorukaista nähtäisi enää kilparadoilla. Toipuminen on kuitenkin edennyt huippuvauhtia vai mitä mieltä olette tästä tuoreesta TWMX:n pätkästä Palan radalta?
Tänään oli harvinaista herkkua tarjolla, kun koeajossa oli Jeffrey Herlingsin kisapyörä. Vaikea hiekkarata kuitenkin pakotti nostamaan kädet pystyyn.
Cross countryn kolmannen U20-luokan Suomen Cup -osakilpailun voitti Hugo Svärd Jämsässä lauantaina 19. elokuuta. Peetu Juupaluoma oli toinen ja Teemu Pölönen kolmas. Promoottori palaa videolla luokan tunnelmiin.
Kolme eri tasoista kuljettajaa kävi testaamassa Kawasaki uutuudet Lavangossa. Katso kuljettajien kommentit oheiselta videolta.
Antti Hellsten kertoo videoblogissaan Kärhänlenkin fiilikset kuran, sateen ja paisteen keskeltä.
Pienoiskuva
Antonio Cairoli varmisti MXGP-mestaruutensa jo edellisessä osakilpailussa, mutta nyt oli Pauls Jonassin vuoro juhlia mestaruutta MX2-luokassa.
Toimittajat Marko Vihriä ja Sami Salonen suorittivat kypärävertailua Jokioisten motocrossradalla torstaina. Vihriä kuvasi myös kyseisen Forssan Moottoriseuran hallinnoiman radan kypäräkameralla.
Pienoiskuva
Dirt Sharkin Amerikan GP -videossa tarjoillaan tahatonta huumoria.
Numero, numeropohja, tarrasarja, tarra, etunumerokilpi, etukilpi
Ei selityksiä, ei puhetta, vain puhdasta vetoa Säkylän motocrossradalla, yöllisten sateiden jälkeen tiistaina 12.9. ja toimittaja-Vihriän suuntana MX-liigan viimeinen osakilpailu MXB-luokassa Orimattilassa sunnuntaina 17. 9.
Cross countryn SM-sarjan promoottori on julkaissut SM-kärkimies Miro Lehdon ja -kakkospaikalle nousseen Roni Salinin haastattelu- ja ajovideon Jämsän osakilpailusta.
Motocrossin MM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin Assenin Moto GP-radalle rakennetulla hiekkaradalla. KTM:n leirissä oli syytä juhlaan, kun Antonio Cairoli varmisti yhdeksännen maailmanmestaruutensa. Ohessa koostevideota kisasta.
Karkkilan Niko Kalatie oli koko viikonlopun nopein kuljettaja veteraanien maailmancupissa Assenissa, mutta keltaisella lipulla hyppäämisestä saatu rangaistus vei mahdollisuudet mestaruuteen.
Pienoiskuva
Miska Aaltonen aloitti veteraanien maailmancupin vahvasti aika-ajon toisella sijalla, mutta kisaerät menivät alakanttiin kaatumisen ja teknisen ongelman vuoksi.
Pienoiskuva
Niko Kalatie voitti ensimmäisen erän Veteraanien Maailman Cupissa Assenissa.
Motocrossin veteraanien maailman cup kilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Hollanin MM-crossien yhteydessä ja mukana on myös kolme kuskia Suomesta.
MX Nation dokumenttisarjan kolmoskauden uusin jakso syventyy Blake Baggetin taisteluun ulkoratamestaruudesta.
Motocrossin SM-sarjan promoottori on julkaissut koostevideon viime sunnuntaina Imatralla ajetusta kauden päätöksestä.
Lokakuussa Las Vegasissa kisataan jälleen miljoonan dollarin pääpotista perinteisessä Monster Cupissa. Promoottorin julkaisemassa rataesittelyvideo antaa esimakua mitä on luvassa.
Cross countryn naisten kolmannen Suomen Cup -osakilpailun voitti Marita Nyqvist Jämsässä lauantaina 19. elokuuta. Jennifer Siekkinen oli toinen ja Vilma Jarkkola kolmas. Promoottorin videolla naisten mietteet ja luokan ajoa.
Videolla välähtää pikavilkaisu Yokon tulevan talven uutuudesta. Kuvauslupaa ei ollut, joten paljoa ei voida siksi näyttää.
Kaupallinen yhteistyö: Videolla Burt Racingin pyöränpesu CRC-tuotteilla, kurat pois ja kiiltoa pintaan.
startti, Pyry Juupaluoma, B-luokka, Jämsä
Cross countryn SM-sarjan kolmannen osakilpailun yhteydessä ajetun kansallisen B-luokan voitti Pyry Juupaluoma Jämsässä lauantaina 19. elokuuta. Toiseksi ajoi Oskari Hellman ja kolmanneksi Arttu Hellman. Ohessa promoottorin koostevideo.
Motocrossin MM-sarjan promoottori on julkaissut parhaat palat -koostevideon kauden kolmanneksi viimeisestä osakilpailusta, joka ajettiin Amerikan Floridassa.
9.9. ajetaan Kanteleen Herkkulenkki täysin uudistetulla reitillä. Viime vuoden palautteen perusteella rata on nyt pistetty uuteen uskoon.