Uutiset

Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.
Erki Kahro korvaa tällä kaudella olkapäänsä loukanneen Teemu Keljon 137 Motorsport -tiimissä MX1-luokan SM-sarjassa.
Retrovideolla palataan vuoteen 2005 ja MM-sarjan osakilpailuun Hollannin Lieropissa. Jussi Vehviläinen teki kisassa paluun sairasloman jäljiltä.
Suomen Moottoriliitto on ottanut täksi kaudeksi käyttöön Motti-jäsenpalvelujärjestelmän, jonka kautta voi muun muassa ilmoittautua kilpailuihin. Järjestelmässä on havaittu puutteita, kun nyt käytännössä vasta kahteen kilpailuun on hyödynnetty Mottia.
WZ KTM Racingin tiimin Jere Haavisto loukkasi olkapäänsä EM-sarjan avausosakilpailussa Espanjassa maaliskuun lopussa. Olkapäävamma on sen verran vaikea, että se vaatii leikkaushoitoa.
Parola, Panssari CC, Panssari, Reijo Kivelä
Lauantaina järjestettävässä Panssari CC -kilpailussa sallitaan ajaminen huoltoalueella kilpailun aikana. Kyseessä on kokeilu, joka onnistuessaan on käytössä kauden muissakin kilpailuissa.
Cross countryn kesäkauden avaukseen Parolannummelle ensi lauantaille ilmoittautui yli 370 ajajaa. Kyseisessä Panssari CC -kilpailussa ajettavassa SM-sarjan ensimmäisessä osakilpailussa on mukana reilut pari kymmentä kuljettajaa.
Toinen kisapäivä enduron EM:ssä ei tuonut suuria muutoksia tuloslistoihin eiliseen verrattuna.
Minneapolisissa ajettiin finaalien täyttämä Triple Crown kisa, jossa erävoitot jakautuivat tasaisesti.
Italiassa tänään ajettu enduron EM-sarjan osakilpailu keräsi komean määrän suomalaiskuskeja paikalle. Yleiskisassa Roni Kytönen oli paras suomalainen.
Viime talven jääradaltakin meille tuttu MotoGP-kuski Jack Miller vetaisi railakkaasti nurin eilen crossiradalla ja satutti olkapäänsä.
Mikäli myös B-näyte osoittautuu positiiviseksi kilpaura on todennäköisesti ohi.
KTM-kuljettaja Sanna Kärkkäinen on parhaillaan Italian Fabrianossa, jossa ajetaan enduron EM-sarjan ensimmäinen osakilpailu.
Kytönen Motorsport Husqvarna tiimi on mukana tänä viikonloppuna enduron EM-sarjan avausviikonlopussa Italian Fabrianossa. Tiimin kaikki kolme enduro kuljettajaa ovat mukana kilpailussa.
Enduron EM-sarjan avauskisa ajetaan viikonloppuna Italiassa, Fabrianossa. Suomalaiskuskien otteita voi seurata livetulospalvelun kautta.
VGN, Vierumäki Gran National, Vesivehmaa Grand National, Vesivehmaa, cross country
Viime vuonna ensimmäistä kertaa ajettu VGN, eli tänä vuonna nimeltään Vesivehmaa Grand National pyrkii keräämään ison joukon lajiemme harrastajia kasaan.
Liam Evertsillä ei tule olemaan helppo tie nousta samalle tasolle missä aikanaan isä ja vaari ajoivat. Suunta kuitenkin on selvillä.
Motocrossin MX-liigakausi ja naisten Suomen Cup starttaavat Porissa toukokuun alussa. MXC-luokkalaiset voivat ajaa kisaa kahtena päivänä. Ilmoittautuminen on avattu liiton Motti-palvelussa.
OffroadPro Kalifornian kirjeenvaihtaja Kusti Mannisen kävi vuoristossa nauttimassa endurosta. Oheisesta kolumnista ja videosta selviää mitä tapahtuu kun talvi yllättää vuoristossa.
Husqvarna esitteli jo nyt kolme uudistunutta malliaan 2019-vuosimallistosta.
Ranskan Castelnau de Levisissa ajettiin viikonloppuna kauden toinen sivuvaunumotocrossin MM-osakilpailu. Riku ja Lari Kunnas nappasivat totaalin 10. sijan ja ovat nyt MM-pisteissä kahdeksantena.
Panssari CC, 2017, cross country, SM, Parolannummi, Parola
Cross countryn Suomen mestaruussarjan menestyneimmät kuljettajat palkitaan tänäkin vuonna rahapalkinnoilla. Kauden päätteeksi jaetaan 3000 euroa viiden parhaan kuljettajan kesken.
Emil Weckman sijoittui toiseksi tänään Italian Trentinossa ajetussa EM-kisaviikonlopun toisessa kisaerässä.