Uutiset

Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.
Simo Kuuslampi voitti Nilfisk-painepesurin ja -pesuaineen OFFROADPron, Nilfiskin ja Mobius SM Cross Countryn järjestämässä ”Vielä on kesää jäljellä” -kilpailussa.
Italiassa ajetaan viikonloppuna Transborgaro-kutsukilpailu, joka vilisee takavuosien tähtikuskeja.
Huomena, lauantaina on Jämsän crossiradan läheisessä maastossa mahdollisuus koeajaa ensi kauden uutuuksia.
Yamahan YZ125 bLU cRU Cupin ilmoittautumisvaihe kaudelle 2018 on nyt käynnissä. Yamahan erikoiscup tarjoaa mahdollisuuden edetä uralla Yamahan virallisen EMX125 kilpatiimin kuljettajaksi.
Suomi-veteraanit valmiina taistelemaan podiumista Italiassa.
James "Bubba" Stewartia ei ole nähty yli vuoteen ajamassa moottoripyörällä ja näytti vahvasti siltä, että hän on poistunut kokonaan lajin parista. Ilmeisesti ihmeiden aika ei ole vielä ohi?
Santtu Tiainen suuntasi sunnuntaina kohti Belgiaa ajoharjoituksiin. Perjantaina ja lauantaina hän seurasi Tampere Supercrossia tuore Yamaha-jatkosopimus taskussaan.
Beta 2018, Beta
Beta-enduropyörien koeajot jatkuvat Jämsässä lauantaina.
Vierumäen urheiluopistolla starttaa ensi talvena Moottoriliiton valtakunnallinen motocrossin yläkoululeiritys.
Enduron viisinkertainen maailmanmestari Samuli Aro tuli isäksi juuri, kun kansainvälinen ura otti tuulta siipiensä alle. Nyt reipas 18 vuotta myöhemmin hän on kolmen pojan onnellinen isä, joka keskittyy jäkikasvunsa harrastuksiin.
Alex Ray vei Tampereen supercrossin lauantain finaalit. Kovimman haasteen tarjosi Harri Kullas. Myös Jere Haavisto oli jälleen vauhdissa.
Tampereen supercrossin toisen kisapäivän toinen finaali tulee olemaan kivikova taistelu totaalin voitosta Harri Kullaksen ja Alex Rayn välillä.
Illan toinen välierä oli odotettu kaksintaisto Harri Kullaksen ja Jere Haaviston välillä.
Tampereen superin lauantain head-2-head päättyi Harri Kullaksen osalta hirmu lippoihin.
Tampereen superin lauantai aukesi kahden alkuerän voimin. Kilpailullisesti erät olivat jopa eilistä paremmat.
Harri Kullas voitti myös Tampereen supercrossin perjantain toisen finaalin tyylipuhtaasti. Pienen tahran hän itse löysi lähes pelkästään voitokkaasta päivästään. Myös Jere Haavisto villitsi yleisöä.
Tampereen perjantain ensimmäinen finaalierä oli Harri Kullaksen hallintaa lähdöstä maaliin.
Välierissä Harri Kullas jatkoi vakuuttavan varmaa ajoaan ja otti erävoiton. Jere Haavisto kaatui omassa erässään.
Jos alkuerien perusteella uskaltaa veikata finaalin tulosta, se tulee olemaan Harri Kullaksen ja Jere Haaviston taistelu.
Motocrossin MX1-sarjan Suomen mestari 2017 Santtu Tiaisen ja Yamahan yhteistyö jatkuu kaudella 2018. Vahvan kauden suorittanut Tiainen aloittaa harjoittelun uudella Yamaha YZ450F 2018 -moottoripyörämallilla välittömästi.
Honda julkisti juuri Tampereen Supercrossin yhteydessä ensi kauden crossitiiminsä.