Vihdoin! Koeajossa Honda CRF250R 2018

Hondan täysin uudistunut pikkunelari on ollut koeajoissa ja testeissä ympäri maailman. Me koeajamme huomena pyörän kivikovalla saviradalla perinteisten hiekkaratojen sijaan.
Kuva
Honda

Uusi CRF250R on meillä seuraavan lehden testissä, jossa sitä vastaan asettuvat kokoluokan viisi muuta pyörää. Miten Honda vastaa muiden kovaan haasteeseen, se selviää 8.12. ilmestyvästä OFFROADPron numerosta 8/17.

Melkein poikkeuksetta eri puolilla tehdyt koeajot ja testit on ajettu hiekalla. Meille aukesi mahdollisuus kokeilla pyörää Hondan lehdistötilaisuudessa, joka pidetään Rooman liepeillä.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa