Video: Roczenin uudet Foxit

Fox on luonut uuden ajolasimallin, jonka kehitystyössä Ken Roczen on ollut ensisijainen vaikuttaja.

Foxin uusista laajan näkökentän ajolaseista on huhuttu jo pitkään ja sekä Ken Roczen, että Tim Gajser ovat viime kaudella testanneet laseja ahkerasti. Muutama viikko sitten bongasimme Roczenin Hondan testiradalla ajamassa lasien tuotantoversiolla, mutta silloin Vue-ajolasista ei saanut vielä julkaista tarkempia infoja. Uutuuslaseissa on hyvin paljon ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja Oakleyn Airbrake-laseista.

Fox Vue-ajolasit

- laajan näkökentän tarjoava ruiskupuristettu polykarbonaatti linssi

- linssin pikairroitus mekanismi

- 45mm leveä hihna

- jäykkä runko yhdistettynä pehmeään TPU sisäpintaan

Uusien lasien myötä Roczen siirtyy Shiftiltä takaisin Foxille ja hänet nähdäänkin Anaheimin avauskilpailussa päästä varpaisiin Foxin varusteissa.

Videolla haukan katseen tarjoavien lasien esittely.

 

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.