Video: Roczenin uudet Foxit

Fox on luonut uuden ajolasimallin, jonka kehitystyössä Ken Roczen on ollut ensisijainen vaikuttaja.

Foxin uusista laajan näkökentän ajolaseista on huhuttu jo pitkään ja sekä Ken Roczen, että Tim Gajser ovat viime kaudella testanneet laseja ahkerasti. Muutama viikko sitten bongasimme Roczenin Hondan testiradalla ajamassa lasien tuotantoversiolla, mutta silloin Vue-ajolasista ei saanut vielä julkaista tarkempia infoja. Uutuuslaseissa on hyvin paljon ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja Oakleyn Airbrake-laseista.

Fox Vue-ajolasit

- laajan näkökentän tarjoava ruiskupuristettu polykarbonaatti linssi

- linssin pikairroitus mekanismi

- 45mm leveä hihna

- jäykkä runko yhdistettynä pehmeään TPU sisäpintaan

Uusien lasien myötä Roczen siirtyy Shiftiltä takaisin Foxille ja hänet nähdäänkin Anaheimin avauskilpailussa päästä varpaisiin Foxin varusteissa.

Videolla haukan katseen tarjoavien lasien esittely.

 

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.