Video: Rataesittely Siilinjärven Hamula

Siilinjärvi, Siilinjärven Vesa, Hamula
Kuva
Marko Vihriä
Toimittaja Marko Vihriä viihtyi viime viikolla pari päivää Siilinjärven Vesan kotiradalla Hamulassa ja kuvasi rataesittelyn. Videolla on sekä iso että pikkurata.

Rata oli kunnostettu perjantain ajoon ja oli vielä lauantainakin erinomaisen hyvässä kunnossa. Rata oli aiemmista rankoista sateista huolimatta sopivan kostea ilman vesilammikoita. Hyppyreiden nousujen kaaret olivat optimaaliset, vaikka "vanhan liiton" mukaisesti korkeat ja suht ylös heittäviä. Useita ajolinjoja löytyy käytettäväksi oikeastaan koko radan mitalta.

Paripäiväinen ajosessio vankisti sitä ennakkokuvaa, että Hamulassa on kieltämättä yksi Suomen hienoimmista ja nautinnollisimmista radoista.

Rata-alue sijaitsee osoitteessa Koivusaarentie 94, Siilinjärvi.

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.