Video: Rataesittely Siilinjärven Hamula

Siilinjärvi, Siilinjärven Vesa, Hamula
Kuva
Marko Vihriä
Toimittaja Marko Vihriä viihtyi viime viikolla pari päivää Siilinjärven Vesan kotiradalla Hamulassa ja kuvasi rataesittelyn. Videolla on sekä iso että pikkurata.

Rata oli kunnostettu perjantain ajoon ja oli vielä lauantainakin erinomaisen hyvässä kunnossa. Rata oli aiemmista rankoista sateista huolimatta sopivan kostea ilman vesilammikoita. Hyppyreiden nousujen kaaret olivat optimaaliset, vaikka "vanhan liiton" mukaisesti korkeat ja suht ylös heittäviä. Useita ajolinjoja löytyy käytettäväksi oikeastaan koko radan mitalta.

Paripäiväinen ajosessio vankisti sitä ennakkokuvaa, että Hamulassa on kieltämättä yksi Suomen hienoimmista ja nautinnollisimmista radoista.

Rata-alue sijaitsee osoitteessa Koivusaarentie 94, Siilinjärvi.

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa