Video: Parhaat palat MM-crossista Belgiasta

Jorge Prado voitti Lommelin hiekalla.
Kuva
KTM images / Ray Archer
Motocrossin MM-sarjan promoottori on julkaissut koostevideon viikonloppuna ajetusta Belgian-osakilpailusta, missä voittoihin ajoivat Jeffrey Herlings MXGP:ssä ja Jorge Prado MX2:ssa.

Harri Kullas oli MXGP-luokassa 13.

Viikonloppuna ajettiin myös EM-sarjoissa.

Emil Weckman oli EMX125-luokassa yhdeksäs. Aleksi Kurvinen ei selviytynyt karsinnasta finaalieriin.

Valtteri Malin oli EMX300-luokassa 17:s. Hän ajoi avauserässä kymmenenneksi, mutta toinen jäi kesken starttikolarin seurauksena.

EMX150-luokassa ei nähty suomalaisia. Verneri Aaltonen on jo palannut radalle jalkavamman jäljiltä, muttei vielä kilpaillut Lommelissa.

Kaikki tulokset

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa