Video: Parhaat palat MM-crossista Belgiasta

Jorge Prado voitti Lommelin hiekalla.
Kuva
KTM images / Ray Archer
Motocrossin MM-sarjan promoottori on julkaissut koostevideon viikonloppuna ajetusta Belgian-osakilpailusta, missä voittoihin ajoivat Jeffrey Herlings MXGP:ssä ja Jorge Prado MX2:ssa.

Harri Kullas oli MXGP-luokassa 13.

Viikonloppuna ajettiin myös EM-sarjoissa.

Emil Weckman oli EMX125-luokassa yhdeksäs. Aleksi Kurvinen ei selviytynyt karsinnasta finaalieriin.

Valtteri Malin oli EMX300-luokassa 17:s. Hän ajoi avauserässä kymmenenneksi, mutta toinen jäi kesken starttikolarin seurauksena.

EMX150-luokassa ei nähty suomalaisia. Verneri Aaltonen on jo palannut radalle jalkavamman jäljiltä, muttei vielä kilpaillut Lommelissa.

Kaikki tulokset

Lisää uutisia

Motocrossin Amerikan mestaruussarjan toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin Washingtonissa. Katso koostevideo täältä.
Lauantaina cross countryn SM-sarjan kolmannen osakilpailun Jämsässä voittanut Roni Kytönen kertoo Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla päivästään. Kytönen kertoo myös loppukauden suunnitelmistaan motocrossin EM- ja SM-sarjoissa.
Motocrossin EM- ja SM-sarjoihin tänä vuonna keskittynyt Jämsän Seudun Moottorikerhon Roni Kytönen otti uransa ensimmäisen cross countryn SM-osakilpailuvoiton Jämsässä lauantaina.
Red Bullin MX Nation-dokumenttisarjan neljännessä jaksossa tutustutaan itseluottamuksen merkitykseen motocrossissa.
Raumalla 26. elokuuta järjestettävän sprint-endurokilpailun reittivideo on julkaistu. Järjestäjien nettisivu on puolestaan hakkeroitu.