Video: Betan uusi piikki

Teksti
Betan uusi enduropiikki RR 125 saapuu Suomeen tämän kuun lopulla. Videolla tehdas esittelee uutuutensa.

Betan uusi enduropiikki on kiinnostanut kovasti ja nyt ensimmäiset kappaleet ovat vihdoin tulossa Suomeen. Näillä näkymin kuun lopulla ekat yksilöt ovat maassa ja silloinhan MP18-näyttelyssä ne varmaan nähdään.

Beta RR 125 on tehtaan omaa tuotantoa ja se on alusta pitäen rakennettu kisapyöräksi. Siihen on kehitetty paljon uusia osia, sellaisia jotka eivät periydy tehtaan isommista pyörämalleista. Sähkökäynnisteinen moottori on sekin omaa tuotantoa ja se on rakennettu tähtäimessä enduron kilpaluokat aina GP-sarjan Youth ja Junior -luokkia myöten.

 

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.