Video: Betan uusi piikki

Teksti
Betan uusi enduropiikki RR 125 saapuu Suomeen tämän kuun lopulla. Videolla tehdas esittelee uutuutensa.

Betan uusi enduropiikki on kiinnostanut kovasti ja nyt ensimmäiset kappaleet ovat vihdoin tulossa Suomeen. Näillä näkymin kuun lopulla ekat yksilöt ovat maassa ja silloinhan MP18-näyttelyssä ne varmaan nähdään.

Beta RR 125 on tehtaan omaa tuotantoa ja se on alusta pitäen rakennettu kisapyöräksi. Siihen on kehitetty paljon uusia osia, sellaisia jotka eivät periydy tehtaan isommista pyörämalleista. Sähkökäynnisteinen moottori on sekin omaa tuotantoa ja se on rakennettu tähtäimessä enduron kilpaluokat aina GP-sarjan Youth ja Junior -luokkia myöten.

 

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.