Uusin lehti: Koeajossa KTM Factory-pyörät

Kuva
Ray Archer, Juan Acevedo
Perjantaina ilmestyvässä OFFROADPron numerossa 8/2017 koeajetaan Antonio Cairolin ja Jeffrey Herlingsin tehdaspyörät.

Kustilla on parhaillaan Amerikassa menossa itävaltalaisviikot. KTM ja Husqvarna esittelevät ensi kauden tehdastiiminsä ja kalustonsa.

Meillä katsotaan perjantaina ilmestyvässä lehdessä KTM:n MX1-luokan tehdastiimin kalustoa. Koeajossa on Cairolin ja Herlingsin kisapyörät tältä kaudelta. Pelit ajettiin tarkalleen siinä säädössä, millä herrat niillä MM:issä kilpaa ajoivat.

Kuinka kaksi saman merkin tehdaspyörää voikin olla niin erilaiset?

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa