Uusi hallisarja starttaa Imatralla lauantaina

Imatran Moottorikerho
Kuva
IMK
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.

Imatran offroad-areenalla ajetaan neljänä lauantaina motocrossin sisähallisarjaa, jossa luokkina ovat 85-kuutioiset sekä 125-kuutioiset ja isommat pyörät. Halli on vapaasti avoinna kello 10-16, minkä jälkeen alkaa hallicup. Ilmoittautumismaksu 10 euroa. Paikkoja on rajoitetusti. Katsojille sisäänpääsy on ilmainen.

Ennakkoilmoittautumiset:

offroadareena@gmail.com

Lisätiedot ja säännöt löytyvät nettiosoitteesta:

http://imk.fi/offroadareena

Halli cup

16.12.2017
20.1.2018
10.2.2018
10.3.2018

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.