Tomac ulkona Houstonin kisasta?

Kuva
Kusti Manninen
Löytyykö paikkaaja Stewartin veljeksistä?

Kawasaki-kuljettaja Eli Tomac lähti viime viikonloppuna ajettuun Amerikan Supercross-sarjaan suurimpana ennakkosuosikkina, mutta toisin kävi. Aamun aika-ajossa Tomac oli toinen Ken Roczenin jälkeen ja ensimmäisestä alkuerästä irtosi niin ikään toinen sija. Finaalissa Tomac nappasi startin nimiinsä ja alkoi ajamaan karkuun muulta joukolta, kunnes kaatui pienessä kaksoishyppyrissä kisan kahdeksannella kierroksella.

Tomac kolautti kaatumisessa päätään ja hänellä oli silminnähden vaikeuksia säilyttää tasapaino noustessaan ylös kaatumisen jälkeen. Tämän jälkeen Tomac ajoi puoli kierrosta, kunnes pysähtyi radan sivuun kiinnittämään kaatumisessa auennutta housun solkea. Hieman sekavan oloinen Tomac ei tahtonut millään saada housuja kiinni, mutta onnistui kuitenkin lopulta siinä. Tämän jälkeen Tomac yritti vielä ajaa, mutta totesi sen mahdottomaksi ja kurvasi varikolle. Kisan jälkeen Tomac näkyi kävelemässä Kawasakin rekalta olkapäätään pidellen.

Tiimin virallisen tiedotteen mukaan Tomacilla on ainoastaan ruhjevamma olkapäässään, mutta varikolla liikkuvien huhujen mukaan mahdollinen aivotärähdys pitää hänet poissa kilparadoilta pidempään. Onkin mielenkiintoista nähdä miten kuvioon sopii se, että Anaheimin kisan väliin jättänyt Malcolm Stewart on matkannut Kaliforniaan ja on huhujen mukaan testaamassa tehdastiimin kanssa vielä tällä viikolla. Toisaalta Malcolmilla on hyvät suhteet myös Suzukin suuntaan jossa mahdollisesti voisi löytyä paikka sivussa olevan Justin Boglen paikkaajana. Tällä hetkellä Kaliforniassa tulee vettä taivaan täydeltä, joten kuivan testiradan löytäminen saattaa olla vaikeaa. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla uutisia asian tiimoilta.

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.