Team Racingbike Finland mitaleille enduron nuorten SM-sarjassa

Teksti
Cross countryn U20-luokassa vahvasti tänä vuonna ajanut Antti Ahtila juhlii jo enduron nuorten SM-hopeaa.
Kuva
Marko Vihriä
Team Racingbike Finland pääsi juhlimaan enduron nuorten SM-mitalia, kun Antti Ahtila kuittaisi hopean. Tiimi oli viikonloppuna mukana myös MX-liigassa.

Vihdin ja Nummelan metsissä ajettiin lauantaina perinteikäs Nummelan Nostotalkoot -endurokilpailu. Antti Ahtila ajoi hienosti A1-luokan voittoon, ja sijoittui tällä tuloksella nuorten SM-sarjassa toiseksi. Tero Koskinen kuittasi nimiinsä V40-luokan voiton, ja samalla vuoden 2017 Suomen Cupin toisen sijan.

MX-Liiga jatkui viikonloppuna Lievestuoreella, missä ajettiin kauden toiseksi viimeinen liiga-kilpailu. Lauantaina päästiin kilpailemaan todella kuumissa ja kesäisissä olosuhteissa, kun lähtöviivalle asettuivat MX65-, MXC/B- ja MXD-luokat.

MX65-luokassa oli mukana useita Racingbike Finland -tiimin kuljettajia. Parhaiten ajoi Rene Nyman #157, joka sijoittui yhteistuloksissa kymmenenneksi. MXC/B-luokassa Eetu Kuivala #114 oli molemmissa erissä seitsemäs, mutta kärjen vaihteleva erämenestys nosti nuoren miehen yhteistuloksissa viidenneksi. Jutta Lukkari #20 sijoittui MXD-luokassa kahdeksanneksi.

Sunnuntaina oli vanhempien kuljettajien vuoro. Team Racingbike Finlandia sunnuntain kilpailussa edusti MX125-luokassa ajanut Joni Mäkelä #427. Mäkelä ajoi vahvasti molemmissa erissä, mutta ensimmäisen erän puolivälissä sattunut pieni kolari, ja kaatuminen toisen erän loppupuolella tiputtivat sijoituksia. Yhteistuloksissa hän oli lopulta seitsemäs.