Talvienduroa Amerikasta

OffroadPro Kalifornian kirjeenvaihtaja Kusti Mannisen kävi vuoristossa nauttimassa endurosta. Oheisesta kolumnista ja videosta selviää mitä tapahtuu kun talvi yllättää vuoristossa.

Yhdysvallat on offroadin “Mekka” ja sieltä löytyy satoja tuhansia alan harrastajia ja tuhansia harrastuspaikkoja. Olen täällä pääasiassa viihtynyt motocross-radoilla ja muutaman kerran hiekkadyyneillä, mutta kuukausi sitten pääsin ottamaan ensituntumaa Amerikan enduroon. Enduro on tässä kuitenkin hieman harhaanjohtava käsite, sillä reitit ovat enemmänkin “cross country”-tyyppisiä ja ykkösellä ajettavaa kannonkiertoa ei juurikaan ole luvassa. Etelä-Kaliforniassa talvi on enduron kulta-aikaa, kun lämpötilat eivät nouse hellelukemiin ja koko vuoden ainoat sateet tekevät reiteistä pölyttömiä.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.