Taktiikka valmiina

Yamahan GP-tiimillä on säädöt jo haettuna ja taktiikka valmiina viikonlopun Päijänneajoon.
Kuva
Marko Avikainen

Takavuosien GP-kuski Marc Bourgeois istuu Vierumäen enduroradan kupeessa olevan hallin toimistossa. Työkseen Yamahan endurotiimiä luotsaava Bourgeois naputtelee aamun sähköpostit ja kertoo porukan olevan juuri lähdössä kohti Jämsää.

– Me käydään vielä yksi tiukempi päivä ajamassa Jämsässä. Pyörät ja kamppeet alkavat kyllä olla jo kaikin puolin valmiina Päitsiä varten mutta yksi testipäivä vielä ajetaan, sanoo Bourgeois.

– Viime vuonna kaikki tämä oli tosi uutta ja outoa. Nyt kun tultiin tänne toista kertaa, tiesivät sekä kuskit että mekaanikot mitä on tulossa.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa