Santtu Tiainen ja Yoko yhteistyöhön

Teksti
Santtu Tiainen ja Jani Gustafsson
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.

Hallitseva MX1-luokan Suomenmestari Santtu Tiainen ja suomalainen ajo- ja urheiluvarustevalmistaja Yoko paiskasivat kättä yhteistyön merkiksi alkuviikosta Yokon-toimistolla. Kaudella 2018 Tiaisen kilpailusuunnitelmiin kuuluu mm. Suomenmestaruuden puolustaminen MX1-luokassa, kansainvälisiä kilpailuja Hollannissa ja Belgiassa sekä mahdollisesti jokin MX1 MM-osakilpailu.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä. On hienoa saada Yoko-ajovarusteet hallitsevan Suomenmestarin ylle, mutta kyllä suuremman vaikutuksen teki miehen ammattimainen ote asioiden hoitamisessa. Santtu lähestyi meitä päättäväisesti ja selkeillä suunnitelmilla vain muutama viikko sitten. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun saatiin yhteistyökuviot sovittua kuntoon, iloitsee Yokon toimitusjohtaja Jani Gustafsson.

– Olen todella innostunut alkavasta yhteistyöstä, Tiainen aloittaa.

– Nyt kun testasin Yokon motocross-vermeitä ja muita urheiluvaatteita on ensivaikutelma erinomainen. Kamat näyttää hyvältä, mutta istuu vielä sitäkin paremmin. Lisäksi Janin puheesta välittyi intohimo tuotteita kohtaan ja nopeasti kävi selväksi ettei näitä vaatteita ole aivan sattumalta synnytetty, Tiainen jatkaa.

– Yoko-yhteistyö passaa meikäläiselle kuin nenä päähän, koska olen narkomaani harjoittelun suhteen. Yokon repertuaarista löytyy kattavasti tuotteita kaikkiin harjoitustarpeisiini. Pyöräilen paljon mutta myös hiihto on merkittävä osa harjoitteluani. Talvet hiihtelen Suomessa lumella kun olen maisemissa ja muuten rullasuksilla Belgiassa, Tiainen päättää.

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.