Reed ja Villopoto Straight Rhythm kisaan

Ryan Villopoto on matkalla neljänteen AMA Supercross-mestaruuteen.Ryan Villopoto on matkalla neljänteen AMA Supercross-mestaruuteen.
Kuva
Frank Hoppen
Monsterimiehet mukana kaksitahtisilla

Red Bull pudotti todellisen pommin kun se hetki sitten julkaisi tiedon, että tämän kuun 21. päivä Kalifornian Pomonassa ajettavan Straight Rhythm-kisan kaksitahtiluokassa nähdään mukana yllätysnimet Ryan Villopoto ja Chad Reed. Ken Roczenin kaksitahtikutsukisaan on ilmoittautuneet myös huumorihahmo Ronnie Mac sekä viime vuosina enduron puolella kisanneet Ryan Sipes ja Mike Brown.

Avoimessa luokassa kisaavat mm. Marvin Musquin, Broc Tickle, Josh Hansen ja superendurokuljettaja Colton Haaker. Pikkuluokassa mukana ovat Jordon Smith, Alex Martin sekä sähköpyörä Altalla kisaava Josh Hill.

Offroadpro raportoi kisasta paikan päältä ja kisa näytetään suorana myös Red Bull TV nettisivustolla.

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.