Reed ja Villopoto Straight Rhythm kisaan

Ryan Villopoto on matkalla neljänteen AMA Supercross-mestaruuteen.Ryan Villopoto on matkalla neljänteen AMA Supercross-mestaruuteen.
Kuva
Frank Hoppen
Monsterimiehet mukana kaksitahtisilla

Red Bull pudotti todellisen pommin kun se hetki sitten julkaisi tiedon, että tämän kuun 21. päivä Kalifornian Pomonassa ajettavan Straight Rhythm-kisan kaksitahtiluokassa nähdään mukana yllätysnimet Ryan Villopoto ja Chad Reed. Ken Roczenin kaksitahtikutsukisaan on ilmoittautuneet myös huumorihahmo Ronnie Mac sekä viime vuosina enduron puolella kisanneet Ryan Sipes ja Mike Brown.

Avoimessa luokassa kisaavat mm. Marvin Musquin, Broc Tickle, Josh Hansen ja superendurokuljettaja Colton Haaker. Pikkuluokassa mukana ovat Jordon Smith, Alex Martin sekä sähköpyörä Altalla kisaava Josh Hill.

Offroadpro raportoi kisasta paikan päältä ja kisa näytetään suorana myös Red Bull TV nettisivustolla.

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa