Ranska jälleen mestari!

Kuva
MXGP
Ranskan joukkue Romain Febvre, Gautier Paulin ja Christof Charlier vei crossin joukkuemestaruuden jälleen Ranskaan.

Ranskan joukkue jyräsi jokaisessa erässä niin vahvasti, että mestarista ei MXoN-kisassa ollut tänä vuonna epäselvää. Hopean taisteli itselleen Hollannin joukkue, joka oli paljolti Jeffrey Herlingsin huikeiden suoritusten varassa. Herlings ajoi eräsijat 1 ja 2.

Pronssin otti lopulta todellisen työvoiton kautta Englanti, jonka paras kuski oli Max Anstie. Hän pystyi voittamaan molemmat ajamansa erät ja niiden lisäksi Dean Wilson kykeni hyviin eräsijoihin.

Ennen viimeistä erää Australialla oli vielä hyvät mahdollisuudet mitaliin, mutta Kirk Gibbsin kaatuminen viimeisen erän alussa vei mahdollisuudet. Koko viikonlopun vaisusti ajanut Dean Ferris ei kyennyt joukkuetovereidensa tasolle. Joukkue hiipui lopulta sijalle kuusi.

Belgian joukkue ajoi sijalle neljä ja vahvasti esiintynyt Sveitsi vei viidennen sijan.

Ranska vei siis neljännen perättäisen mestaruuden, on juhlan aika.

Kuva
mxgp

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa