Ranska jälleen mestari!

Kuva
MXGP
Ranskan joukkue Romain Febvre, Gautier Paulin ja Christof Charlier vei crossin joukkuemestaruuden jälleen Ranskaan.

Ranskan joukkue jyräsi jokaisessa erässä niin vahvasti, että mestarista ei MXoN-kisassa ollut tänä vuonna epäselvää. Hopean taisteli itselleen Hollannin joukkue, joka oli paljolti Jeffrey Herlingsin huikeiden suoritusten varassa. Herlings ajoi eräsijat 1 ja 2.

Pronssin otti lopulta todellisen työvoiton kautta Englanti, jonka paras kuski oli Max Anstie. Hän pystyi voittamaan molemmat ajamansa erät ja niiden lisäksi Dean Wilson kykeni hyviin eräsijoihin.

Ennen viimeistä erää Australialla oli vielä hyvät mahdollisuudet mitaliin, mutta Kirk Gibbsin kaatuminen viimeisen erän alussa vei mahdollisuudet. Koko viikonlopun vaisusti ajanut Dean Ferris ei kyennyt joukkuetovereidensa tasolle. Joukkue hiipui lopulta sijalle kuusi.

Belgian joukkue ajoi sijalle neljä ja vahvasti esiintynyt Sveitsi vei viidennen sijan.

Ranska vei siis neljännen perättäisen mestaruuden, on juhlan aika.

Kuva
mxgp

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.