RAAKAVETOA: Anaheimin lehdistöpäivä

Ken Roczenin ajo näytti todella hyvältä ja vauhtia tuntui riittävän.
Kuva
Kusti Manninen

Supercross-kauden lehdistötilaisuudessa kuultiin tutut tarinat ja hämmästeltiin yhä uudestaan Roczenin paluuta pahan loukkaantumisen jäljiltä. Lehdistötilaisuuden jälkeen kuitenkin kuljettajat pääsivät testaamaan rataa ja samalla saatiin hieman käsitystä kuka on valmiina kauden avaukseen ja kuka ei. Katso itse oheisesta videosta kuka on tulessa ja kuka ei.

Varikolla liikkuvien huhujen mukaan Marvin Musquin kaatui muutama viikko sitten treeniradan pattisuoralla ja löi päänsä rajusti.
Kuva
Kusti Manninen
Eli Tomac on kauden ennakkosuosikki, mutta Kawasaki-kuljettajalta meni hetki löytää oikea rytmi radalle.
Chad Reedillä on vain muutamia ajokertoja plakkarissa loukkaantumisen jäljiltä ja jalka on ajaessa edelleen todella kipeä. Yksityistiimillä kauteen lähtevä Reed laski leikkiä myös painostaan, jota on ehtinyt offseasonilla hieman kertyä.
Dean Wilsonilta irtosi parhaat linkut, mutta kisanopeudesta on niiden perusteella vaikea sanoa yhtään mitään.
Jason Anderssonilta oli rytmi hukassa ja hypyt lipsahtelivat liian pitkäksi tai liian lyhyeksi

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.