RAAKAVETOA: Anaheimin lehdistöpäivä

Ken Roczenin ajo näytti todella hyvältä ja vauhtia tuntui riittävän.
Kuva
Kusti Manninen

Supercross-kauden lehdistötilaisuudessa kuultiin tutut tarinat ja hämmästeltiin yhä uudestaan Roczenin paluuta pahan loukkaantumisen jäljiltä. Lehdistötilaisuuden jälkeen kuitenkin kuljettajat pääsivät testaamaan rataa ja samalla saatiin hieman käsitystä kuka on valmiina kauden avaukseen ja kuka ei. Katso itse oheisesta videosta kuka on tulessa ja kuka ei.

Varikolla liikkuvien huhujen mukaan Marvin Musquin kaatui muutama viikko sitten treeniradan pattisuoralla ja löi päänsä rajusti.
Kuva
Kusti Manninen
Eli Tomac on kauden ennakkosuosikki, mutta Kawasaki-kuljettajalta meni hetki löytää oikea rytmi radalle.
Chad Reedillä on vain muutamia ajokertoja plakkarissa loukkaantumisen jäljiltä ja jalka on ajaessa edelleen todella kipeä. Yksityistiimillä kauteen lähtevä Reed laski leikkiä myös painostaan, jota on ehtinyt offseasonilla hieman kertyä.
Dean Wilsonilta irtosi parhaat linkut, mutta kisanopeudesta on niiden perusteella vaikea sanoa yhtään mitään.
Jason Anderssonilta oli rytmi hukassa ja hypyt lipsahtelivat liian pitkäksi tai liian lyhyeksi

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.